ping süresinden bahsediyor sandım sonra baktım ki adam monitör tepki süresinden bahsediyormusMS'den mi bahsediyor?
60MS sadece oyunlarda gördüm.
O da PİNG değerimdi.
bencede güzel sallamaarkadaşlar bir discordta arkadaş diyorki 144hz ıps paneller ile tn paneller arası 50 - 60 ms fark var diyor böyle bir şey olabilirmi bana baya derecede abartı geldide
hocam ms ping ips panel heryerde aynı renk leri görürsünün tn panel fps oyunları için bir numara fakat samsungun va panellerine bakabilirsin bunlardaki tepki süresi 1ms 2ms gibi düşün 1ms alırsan 1ms tepkime süresi alırsınarkadaşlar bir discordta arkadaş diyorki 144hz ıps paneller ile tn paneller arası 50 - 60 ms fark var diyor böyle bir şey olabilirmi bana baya derecede abartı geldide
Arkadaşın ultra sallamış fazla fark olmaz.arkadaşlar bir discordta arkadaş diyorki 144hz ıps paneller ile tn paneller arası 50 - 60 ms fark var diyor böyle bir şey olabilirmi bana baya derecede abartı geldide
yok burdaki arkadaş tepki süresi olan ms den bahsetmişhocam ms ping ips panel heryerde aynı renk leri görürsünün tn panel fps oyunları için bir numara fakat samsungun va panellerine bakabilirsin bunlardaki tepki süresi 1ms 2ms gibi düşün 1ms alırsan 1ms tepkime süresi alırsın
arkadaşlar bir discordta arkadaş diyorki 144hz ıps paneller ile tn paneller arası 50 - 60 ms fark var diyor böyle bir şey olabilirmi bana baya derecede abartı geldide
Görüntü olarak fps oyunları için çok iyi diyorsan ıps dede renk ayarı yaparak va mış gibi yapabilir.hocam ms ping ips panel heryerde aynı renk leri görürsünün tn panel fps oyunları için bir numara fakat samsungun va panellerine bakabilirsin bunlardaki tepki süresi 1ms 2ms gibi düşün 1ms alırsan 1ms tepkime süresi alırsın