İnceleme Samsung Odyssey G4 İnceleme 1 Yıllık Kullanıcı Deneyimi.

VG249QM1A ile aynı panel + benzer arka aydınlatma kalitesi, minimal değişiklikler var. G4 ikisinden de iyi. Ama dediğim gibi 25g3zm ve 24g42e gibi modelleri tercih ederim.
Anladim yine de tercih edilecek monitor mu sence yoksa alma parana yazik turunden mi?

G3 ile yazılım ve stand malzeme kalitesi her şey hemen hemen aynı. Panel farklı sadece.

Doğrudur hocam kalite farkı var ama parçalarda
Kalite farkı yok sadece panel farklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğrudur hocam kalite farkı var ama parçalarda
G4 Gsync destekliydi yanlış hatırlamıyorsam bir de ufak bir renk farkı vardı ama dediğim gibi kasa malzeme kalitesi her şeyi standı aynı mantıkla çalışıyor hatta yazılımı bile aynı. Yazılımdan kastım OSD menüsü aynı. Seri numarasi farklı bir de G3'te çok güzel bir joystick kontrol var G4'te yok. G3 daha bile kaliteli diyebilirim o joystick ile ama paneli dandik işte ghostingli bol bol.

Son düzenleme:
Kalite farkı yok sadece panel farklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G4 Gsync destekliydi yanlış hatırlamıyorsam bir de ufak bir renk farkı vardı ama dediğim gibi kasa malzeme kalitesi her şeyi standı aynı mantıkla çalışıyor hatta yazılımı bile aynı. Yazılımdan kastım OSD menüsü aynı. Seri numarasi farklı bir de G3'te çok güzel bir joystick kontrol var G4'te yok. G3 daha bile kaliteli diyebilirim o joystick ile ama paneli dandik işte ghostingli bol bol.
Hocam ikisini yan yana tuttum ben monitör geldiğinde bilgisayarım yoktu arkadaşımın evine gittim onun bilgisayarından monitörü test etmek için stand vesaire arada fark var

Hocam ikisini yan yana tuttum ben monitör geldiğinde bilgisayarım yoktu arkadaşımın evine gittim onun bilgisayarından monitörü test etmek için stand vesaire arada fark var
Ben de bilmiyordum mağazada bol bol kurcaladım G3 bana daha kaliteli geldi. Ufak farklar var ama en önemlisi panel. Yani G3 IPS olacak zaten yok satardı malzeme kalitesi kötü diye kimsenin ağlayacağını sanmam. Pivotları aynı olması lazım, birinde joystick kontr var diğerinde yok. Joystick ile oynamayi çok sevmiştim ben.

G3 Ucuz VA paneller sayesinde önerilmiyor. Ghost seviyesi rekor çünkü.

Geri