Neler Yeni

IPS PANEL VE VA PANEL Dayanıklılık Farkı

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
hocam cs oynuyorsanız 144 hzlere bakın bütçeniz ne kadar
2bin tl
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok nadir oynuyorum 6 ayda 1 falandır yani

6 yıldır aynı VA panel monitörü kullanıyorum. En ufak sorun çıkartmadı.
Yani beni şaşırtan da bu hani 6 ay önce verdiği LED arızasını geçtim bide tamamen panel gitti şuan

2bin TL

Yani beni şaşırtan da bu hani 6 ay önce verdiği LED arızasını geçtim bide tamamen panel gitti şuan
Bu arada ekleyeyim arada sırada elektriklerimiz gidiyordu geldiğinde yüksek veyahut alçak geliyordu bi keresinde parlaklığı tam olarak gelmemişti bile elektrik düşük geldiği için binamızla alakalı bi elektrik problemimiz var kaçak var demişlerdi daha önce

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,723
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
2bin TL

Bu arada ekleyeyim arada sırada elektriklerimiz gidiyordu geldiğinde yüksek veyahut alçak geliyordu bi keresinde parlaklığı tam olarak gelmemişti bile elektrik düşük geldiği için binamızla alakalı bi elektrik problemimiz var kaçak var demişlerdi daha önce
Hocam onunla alakalı olabilir hatta mümkünse beyaz eşyalarınızda, bilgisayarınızda falan akım korumalı priz kullanın o iş çok sakat iş.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Hocam onunla alakalı olabilir hatta mümkünse beyaz eşyalarınızda, bilgisayarınızda falan akım korumalı priz kullanın o iş çok sakat iş.
Evet bu yüzden çok sefer kombimizde arıza yaptı fazlasıyla masraf yaptık kiracı olmamıza rağmen

Evet bu yüzden çok sefer kombimizde arıza yaptı fazlasıyla masraf yaptık kiracı olmamıza rağmen
O zaman sorun panel den değil elektriktem diyebiliriz değil mi çünkü va panel olduğu zaman uygun 144hz monitörler var

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Onur
Lg durumu yazdınız mı garantisi bitmiş olabilir ama durumu anlatan bir email atın kendilerine
arkadaşım yapmıştı böyle stand kırılmıştı email atıp yenisini göndermişlerdi.

söylediğiniz süre çok kısa bir süre iyi bir marka böyle olması üzücü olmuş geçmiş olsun

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Lg durumu yazdınız mı garantisi bitmiş olabilir ama durumu anlatan bir email atın kendilerine
arkadaşım yapmıştı böyle stand kırılmıştı email atıp yenisini göndermişlerdi.

söylediğiniz süre çok kısa bir süre iyi bir marka böyle olması üzücü olmuş geçmiş olsun
Teşekkür ederim sağolun atmadım bir atayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,558
Üyeler
166,229
Son üye
Xoumers
Top Bottom