Neler Yeni

(İPTAL EDİLDİ )Trendyol Steam 100 TL Cuzdan kodu 1TL!!!

fruko.gzz

80+ Silver
güzel konuşmuşsunuz hocam helal lsun benim canlı estek biraz aveldi sizinki anlayışlı en azından
Benim hesabıda açmıyorlar dalga mı geçiyorlar bunlar adamla
Sadece askıya alındı dediler.Pasif hale geldi demediler dün
Mesaj otomatik birleştirildi:

Para da geri gelmiş dün.Onda bir şey yok ama aktif etmeleri gerek ya.
Evet bende hala pasif durumda
Arkadaşlar kuponu olanlar için söylüyom o satıcı şuan tinder plus üyeliği eklemiş haberiniz olusn ben devamlı takipteyim son 3 gün kaldı bakalım steam kodu koyarsa yapışçam direk

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Arkadaşlar bu satıcı yüzünden hesabı askıya alınanlar ne yaptı?
Hesabım hala aktif edilmemiş sipariş veremiyorum 2 hafta önce mi ne talep açıp kart bilgisini istediler. Müşteri temsilcisi yeni hesap açın diyor bu nasıl saçmalık yahu

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Berk
Trendyol Steam 100 TL Cuzdan kodu 1TL!!!

Az önce trendyoldan Steam cüzdan kodu yazarak satıcının verdiği 150 TL degerinde kupon ile bir TL ye iki adet ayrı hesapla cüzdan kodu aldım umarım teslim edilir kampanya devam edebilir takipte kalın.
Ne kampanya ama ha valla legal koktu xd

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
Ne kampanyası yahu olan bize oldu hesaplarımızı açamıyoruz bu *** satıcı yüzünden
Vallahi defalarca yazdım en sonunda açtırdım başka hesabınız varsa dikkat edin ondan açmıyorlar.

Ne kampanya ama ha valla legal koktu xd
Ben ne diyebilirim ki adamın 1000+ siparişi vardı böyle bir saçmalık yapacağı aklımın ucundan geçmezdi olanı gördüm trendyol böyle bir şeye müsade veriyorsa benim suçum mu.

ExPeror

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Cenk
Vallahi defalarca yazdım en sonunda açtırdım başka hesabınız varsa dikkat edin ondan açmıyorlar.

Ben ne diyebilirim ki adamın 1000+ siparişi vardı böyle bir saçmalık yapacağı aklımın ucundan geçmezdi olanı gördüm trendyol böyle bir şeye müsade veriyorsa benim suçum mu.
o kadar haklsın ki trendyol müsade ediyor bunlara. açmadılar başka hesabım yok aslında. Anlamadığım müşteri hizmeti kendisi başka hesap açın diyor cidden canım sıkıldı bizim suçumuz ne

Furknaykc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Furkan Aykaç
o kadar haklsın ki trendyol müsade ediyor bunlara. açmadılar başka hesabım yok aslında. Anlamadığım müşteri hizmeti kendisi başka hesap açın diyor cidden canım sıkıldı bizim suçumuz ne
Eğer önemli bir sipariş geçmişin yoksa ! hesabı ayarlardan silip tekrar üye olabilirsin

Top Bottom