İade işlemini tamamlamassan normal olarak iptal olur niye bu kadar heyecan yaptınDostlar neden böyle bir şey oldu nasıl iptal edebilirim lütfen yardım edin
İyide ben hiçbir şey yapmadım. İade talebiniz alındı en kısa süre içinde dönülecek diye mail geldi.İade işlemini tamamlamassan normal olarak iptal olur niye bu kadar heyecan yaptın
Tamam dönüş sağladıklarında durumu belirtirsiniz. Kimse kapınıza gelip siz iade talebi oluşturdunuz alalım onu demezİyide ben hiçbir şey yapmadım. İade talebiniz alındı en kısa süre içinde dönülecek diye mail geldi.
Yahu heyecan yaptım bir korktum şu an iade edilmemiş sadece talep alınmış oluyor yani öyle midir? Tekrar dönüş sağladıklarında da iade etmek istemediğimi söyleyeceğimTamam dönüş sağladıklarında durumu belirtirsiniz. Kimse kapınıza gelip siz iade talebi oluşturdunuz alalım onu demez
Hangi firma ?Dostlar neden böyle bir şey oldu nasıl iptal edebilirim lütfen yardım edin
İtopyaHangi firma ?
Dostum bu arada şimdi fark ettim galiba yanlış anladın beni. Benim ürünüm henüz elime ulaşmadı kargoda ama böyle bi mail geldi.Tamam dönüş sağladıklarında durumu belirtirsiniz. Kimse kapınıza gelip siz iade talebi oluşturdunuz alalım onu demez
İtopya'ya ulaşmaya çalışın müşteri hizmetlerinden.İtopya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum bu arada şimdi fark ettim galiba yanlış anladın beni. Benim ürünüm henüz elime ulaşmadı kargoda ama böyle bi mail geldi.
Aradım konuştum. Zaten kargoya verildiği için iptal olmamış. Teşekkürlerİtopya'ya ulaşmaya çalışın müşteri hizmetlerinden.
Ulaşabilirseniz de bana böyle böyle bir mesaj geldi fakat ben böyle bir talepte bulunmadım diyin, durumu açıklayın.