Neler Yeni

Yardım İptal ettiğim alışverişi geri almak istiyorum

pargali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Veysel Gökçe
Arkadaşlar aliexpressten bir ürün sipariş verdim dün daha doğrusu 3 ürün sipariş verdim ama ben bunların 3ünü aldıktan sonra aklıma bi çakallık geldi ve yeni hesap kurup 14 tl indirim yapmaya karar verdim bugün 1 ürün daha aldım ve bunu yeni hesap kurup aldım ancak sipariş kapandı ve ürünün ücreti 7 gün sonra iade edilecekmiş kupondan dolayıymış bu sıkıntı e ben şimdi o parasını ödediğim diğer 3 ürünü iptal sürecini başlatmıştım 10 gün sonra sonuçlanıcak iptal süreci ama ben iptal kararımı iptal edip ürünleri almak istiyorum nasıl olucak bu yardım eder misiniz biraz aptalca bir konu olucak ama pardon qW:Dqw:D

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar aliexpressten bir ürün sipariş verdim dün daha doğrusu 3 ürün sipariş verdim ama ben bunların 3ünü aldıktan sonra aklıma bi çakallık geldi ve yeni hesap kurup 14 TL indirim yapmaya karar verdim bugün 1 ürün daha aldım ve bunu yeni hesap kurup aldım ancak sipariş kapandı ve ürünün ücreti 7 gün sonra iade edilecekmiş kupondan dolayıymış bu sıkıntı e ben şimdi o parasını ödediğim diğer 3 ürünü iptal sürecini başlatmıştım 10 gün sonra sonuçlanıcak iptal süreci ama ben iptal kararımı iptal edip ürünleri almak istiyorum nasıl olucak bu yardım eder misiniz biraz aptalca bir konu olucak ama pardon qW:Dqw:D
İptal ettiysen mecbur baştan o parayla sipariş verirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,665
Üyeler
159,657
Son üye
Ahmet9611
Top Bottom