Lütfen karar verme konusunda çok zorlanacağın forumlardan facebook gruplarına alimlerden hocalara danışman gereken bu soru hakkında bir karara varırsan bizi de bilgilendir
İnan çok merak ediyoruz kararını
Hocam aslında ürünleri geri göndermeniz gerekiyor. Hepsiburada müşteri hizmetleriyle görüşmeni öneririm. Onlar seni yönlendirecektir.
Aslında böyle bir konu açmanız bana göre mantıksız. Burada ödeme yapmadığınız bir ürüne sahip oluyorsunuz. Bir çok kişiye de kötü örnek oluyorsunuz ve çoğunlukla nasıl iptal ettin soruları gelecek. Örnek olarak Aula klavye konusuna bakabilirsiniz.
Beyler emsan marka düdüklü aldım ama şikayetlerden ötürü iptal etmek istedim ettimde ama ücret iadesi bana ödendiği halde ürün bana ulaştı ne yapmalıyım sizce sessiz kalmak mı mantıklı
Lütfen karar verme konusunda çok zorlanacağın forumlardan facebook gruplarına alimlerden hocalara danışman gereken bu soru hakkında bir karara varırsan bizi de bilgilendir
İnan çok merak ediyoruz kararını
Bölye yorum yazmana benim yazdığım yanlış anlaşılası yazı olduğu için öncelikle özür diliyorum amacım çalıp çırpmak değil. Baştada belirttiğim gibi müşteri hizmetlerine ulaşamadım ilk başta
hepsiburada değil mi böyle çok oluyor. geçen 7000 lik monitör aldım iade istedim para geldi ürün de geldi. şu lenovo meşhur monitör. testleri yaptım sağlam geldiği için aradım dedim ürün bana geldi
Valla kral 1 değil 2 değil. Başkasına gönderseler hiç umrunda olmaz çalar iade etmez ama web sitesinden canlı desteğe bağlanmayı deneyeceğim eve gidince, uygulamada sorun var galiba sadece ara seçeneği çıkıyor hattım kapalı olduğu için arayamıyorum
Kardeşim vicdanını rahatsız etmiş ki bunu gelip sormuşsun. Vicdanı olan adama o ürün yaramaz. Şöyle düşün o ürünü ortalıkta boş bir yerde gördün, hiç bir kamera şahit yok. Kimse sana bir şey demeyecek. çalar mıydın çalmaz mıydın. bu da aynı şey. Satıcıya ulaşıp çözmeni tavsiye ederim.
Kardeşim vicdanını rahatsız etmiş ki bunu gelip sormuşsun. Vicdanı olan adama o ürün yaramaz. Şöyle düşün o ürünü ortalıkta boş bir yerde gördün, hiç bir kamera şahit yok. Kimse sana bir şey demeyecek. çalar mıydın çalmaz mıydın. bu da aynı şey. Satıcıya ulaşıp çözmeni tavsiye ederim.
Beyler emsan marka düdüklü aldım ama şikayetlerden ötürü iptal etmek istedim ettimde ama ücret iadesi bana ödendiği halde ürün bana ulaştı ne yapmalıyım sizce sessiz kalmak mı mantıklı
Çalışanlardan dahi çıkabilir onun ücreti iade et gitsin vicdan ve karakter meselesi yani sana bağlı burada kimse gönderme bedava gelmiş demezde deseler bile bizi değil vicdanını dinlemen gerek