Neler Yeni

Yardım İptal ettiğim ürün geldi ve ücreti iade ettiler ne yapmalı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
İnsanlar çok tuhaf.
sizce sessiz kalmak mı mantıklı
Böyle bi soru sorup nasıl cevap bekliyor acaba? Hayır iade etme karaktersizlik yap sessiz kal mı diyecekler ? :D :D :D :D :D :D

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Görkem
Lütfen karar verme konusunda çok zorlanacağın forumlardan facebook gruplarına alimlerden hocalara danışman gereken bu soru hakkında bir karara varırsan bizi de bilgilendir
İnan çok merak ediyoruz kararını

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
yok bende yasadım mavi de pantolon aldım kargoya verılmeden once sanırım ıade olusturmustum tam o sıra kargoya vermısler olabılıyor :D
haha. kargo hepsijete geliyor o esnada iade oluşturursan arada bir böyle şeyleroluyor

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ahmet Unsal
Hocam aslında ürünleri geri göndermeniz gerekiyor. Hepsiburada müşteri hizmetleriyle görüşmeni öneririm. Onlar seni yönlendirecektir.

Aslında böyle bir konu açmanız bana göre mantıksız. Burada ödeme yapmadığınız bir ürüne sahip oluyorsunuz. Bir çok kişiye de kötü örnek oluyorsunuz ve çoğunlukla nasıl iptal ettin soruları gelecek. Örnek olarak Aula klavye konusuna bakabilirsiniz.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,235
İsim
.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,803
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
bunun cevabı ile milletin vicdanını yoklayacağına kendi vicdanını yoklla ve karar ver
Yok kral o anlamda değil, müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum hattım kapalı. Canlı desteğe yazamıyorum anca pcden eve gidince
Mesaj otomatik birleştirildi:

Onlar isterler ürünü sen rahat ol bırakmazlar sana
Banada öyle geliyor

Ne tür şikayetler var bende aldım ama iade edilir mi
Kapaktan su sızdırıp patlayabiliyormuş, 3-5 tane değil 100 yorumdan çok rahat 50-60 ında şikayet var

Biraz vicdani karar. Tercih sizin.
Vidanla alakası yok bence, iade edilmesi gerekiyor.
emin ol başka yerden çıkar iade etmezsen
katılıyorum kesinlikle.
bence satıcıdan kargo kodu iste gönder tabi sen bilirsin
valla kutuyu bile açmadık satıcıyıda düşünüp

Lütfen karar verme konusunda çok zorlanacağın forumlardan facebook gruplarına alimlerden hocalara danışman gereken bu soru hakkında bir karara varırsan bizi de bilgilendir
İnan çok merak ediyoruz kararını
Bölye yorum yazmana benim yazdığım yanlış anlaşılası yazı olduğu için öncelikle özür diliyorum amacım çalıp çırpmak değil. Baştada belirttiğim gibi müşteri hizmetlerine ulaşamadım ilk başta

hepsiburada değil mi böyle çok oluyor. geçen 7000 lik monitör aldım iade istedim para geldi ürün de geldi. şu lenovo meşhur monitör. testleri yaptım sağlam geldiği için aradım dedim ürün bana geldi
Valla kral 1 değil 2 değil. Başkasına gönderseler hiç umrunda olmaz çalar iade etmez ama web sitesinden canlı desteğe bağlanmayı deneyeceğim eve gidince, uygulamada sorun var galiba sadece ara seçeneği çıkıyor hattım kapalı olduğu için arayamıyorum

Son düzenleme:

Arda_07

80+ Bronze
emsanın eski kalitesi yok bu arada, 2 sene oluyor tencere aldık cam kapağını yıkarken dağıldı. yeni kapağı 1 yıl sonra gönderdiler

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,803
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
İnsanlar çok tuhaf.

Böyle bi soru sorup nasıl cevap bekliyor acaba? Hayır iade etme karaktersizlik yap sessiz kal mı diyecekler ? :D :D :D :D :D :D
Yazdıklarımı okuyun lütfen, yazım hatalarım ve eksik anlatımımdan kaynaklı yanlış anlaşılmışım

Dürüst bir insansanız iade etmelisiniz
Dürüstlükle alakası yok bence olayın, iade edilmeli ama yazdığım gibi müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum

soruyu sorman hata, şimdi forumun kansızları kargodayken iade edip hem ürünü bekleycekler hemde paranın peşine koşacaklar
Haklısın hocam öyle düşünemedim, konuyu raporladım kapatılması için.

Konuya bak, çay demle.
Gidip demleyebilirsin kral, yazdıklarımı okursan hatamı fark edersin beniö gibi

emsanın eski kalitesi yok bu arada, 2 sene oluyor tencere aldık cam kapağını yıkarken dağıldı. yeni kapağı 1 yıl sonra gönderdiler
Evet çok kalitesizleşmiş ürünler

genc1919

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Yusuf Bahadır
Kardeşim vicdanını rahatsız etmiş ki bunu gelip sormuşsun. Vicdanı olan adama o ürün yaramaz. Şöyle düşün o ürünü ortalıkta boş bir yerde gördün, hiç bir kamera şahit yok. Kimse sana bir şey demeyecek. çalar mıydın çalmaz mıydın. bu da aynı şey. Satıcıya ulaşıp çözmeni tavsiye ederim.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,803
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Kardeşim vicdanını rahatsız etmiş ki bunu gelip sormuşsun. Vicdanı olan adama o ürün yaramaz. Şöyle düşün o ürünü ortalıkta boş bir yerde gördün, hiç bir kamera şahit yok. Kimse sana bir şey demeyecek. çalar mıydın çalmaz mıydın. bu da aynı şey. Satıcıya ulaşıp çözmeni tavsiye ederim.
Yıkarıda yazdıklarımı okuyarak beni daha iyi anlayabilirisn

Farklı bir telefonla denediğim zaman yardımcı olamayacaklarını söylediler

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Arda doğan
Beyler emsan marka düdüklü aldım ama şikayetlerden ötürü iptal etmek istedim ettimde ama ücret iadesi bana ödendiği halde ürün bana ulaştı ne yapmalıyım sizce sessiz kalmak mı mantıklı

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Çalışanlardan dahi çıkabilir onun ücreti iade et gitsin vicdan ve karakter meselesi yani sana bağlı burada kimse gönderme bedava gelmiş demezde deseler bile bizi değil vicdanını dinlemen gerek

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom