Neler Yeni

İptv konusunda yardım

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Merhabalar tv box aldım alman ve türk kanallarını bağlamak için. İptvde ibo player pro ile mac adresi ve cihaz anahtarını verdim fakat hiçbir şekilde bağlanmıyor. İnternette de m3u listeleri bulup deniyroum onlarda 1 saat içinde kapanıyor. Bu ibopro player acaba modemden kaynaklı mı izin vermiyor? Bağlantı yok ve çalma listesi çalışmıyor hatası alıyorum. Dayım yurtdışından bağlatıyor ve ibo pro player istendi

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,989
İsim
Mert Can Ergün
Merhabalar tv box aldım alman ve türk kanallarını bağlamak için. İptvde ibo player pro ile mac adresi ve cihaz anahtarını verdim fakat hiçbir şekilde bağlanmıyor. İnternette de m3u listeleri bulup deniyroum onlarda 1 saat içinde kapanıyor. Bu ibopro player acaba modemden kaynaklı mı izin vermiyor? Bağlantı yok ve çalma listesi çalışmıyor hatası alıyorum. Dayım yurtdışından bağlatıyor ve ibo pro player istendi
Televizo tivimate kullan bu ikisi çok iyi ip tv satın aldın mı

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,989
İsim
Mert Can Ergün
İPTV olarak bi 7 günlük açıldı fakat hiçbir şekilde olmuyor. Önce bi olması gerekki yapılacak. İbo Pro player uygulamasındaki mac ve pin numarası ile bağlatıldı.
İp tvlerde 7 günlük olmaz 24 saat 12 saat ya da 1 saat test oluyor nerden aldın ip tv yi

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,989
İsim
Mert Can Ergün
Her hangi bir hata veriyor mu kullanıcı adı veya şifre hatası gibi

Top Bottom