İptv konusunda yardım

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
487
Merhabalar tv box aldım alman ve türk kanallarını bağlamak için. İptvde ibo player pro ile mac adresi ve cihaz anahtarını verdim fakat hiçbir şekilde bağlanmıyor. İnternette de m3u listeleri bulup deniyroum onlarda 1 saat içinde kapanıyor. Bu ibopro player acaba modemden kaynaklı mı izin vermiyor? Bağlantı yok ve çalma listesi çalışmıyor hatası alıyorum. Dayım yurtdışından bağlatıyor ve ibo pro player istendi

Merhabalar tv box aldım alman ve türk kanallarını bağlamak için. İptvde ibo player pro ile mac adresi ve cihaz anahtarını verdim fakat hiçbir şekilde bağlanmıyor. İnternette de m3u listeleri bulup deniyroum onlarda 1 saat içinde kapanıyor. Bu ibopro player acaba modemden kaynaklı mı izin vermiyor? Bağlantı yok ve çalma listesi çalışmıyor hatası alıyorum. Dayım yurtdışından bağlatıyor ve ibo pro player istendi
Televizo tivimate kullan bu ikisi çok iyi ip tv satın aldın mı

İPTV olarak bi 7 günlük açıldı fakat hiçbir şekilde olmuyor. Önce bi olması gerekki yapılacak. İbo Pro player uygulamasındaki mac ve pin numarası ile bağlatıldı.
İp tvlerde 7 günlük olmaz 24 saat 12 saat ya da 1 saat test oluyor nerden aldın ip tv yi

Yurtdışından dayım bağlatıyor. Gece denedik bir türlü olmadı acaba tvboxtan veya modemden ayar mı yapılması gerek?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İp tvlerde 7 günlük olmaz 24 saat 12 saat ya da 1 saat test oluyor nerden aldın ip tv yi

Her hangi bir hata veriyor mu kullanıcı adı veya şifre hatası gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,731
Üyeler
197,033
Son üye
cihan örnek
Geri