iptv önerisi (düzgün)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
2,991
merhaba önceden iptv kullanıyordum ama çok memnun değildim. bildiğiniz/kullandığınız düzgün bir firma var ise önerebilir misiniz? şimdiden teşekkürler.

Korsan oyun yasak bu da yasak olabilir bilmiyorum. Ben bir tane kullanıyorum fena değil. Yasak değilse önereyim

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama arkadaşlara bilgi vermek adına yazmak istedim.

Üç ay androtürk isimli bir sağlayıcıyı kullandım, rezaletti. Feed yayınlar geriden geliyordu, ki feed yayınların önden gelmesi lazım normalde :D

Birçok kişinin satışını yaptığı ve kullandığı Titan isimli paneli kullandım, kritik maçların hepsinde çöktü diyebilirim. Sürekli sorun yaşatıyor, büyük ihtimalle kullanıcısı çok ve bu konu hakkında iyileştirme yapılmıyor.

Şimdiye kadar kullandıklarım arasında iki taneden memnun kaldım, 5G ve Ticari panel.
İyi bir internete sahipseniz ve yenilikçi sağlayıcı arıyorsanız 5G kullanmanızı öneririm, 3-4 farklı paket satıyorlar ve üst paketlerde gecikmesiz kanalları mevcut :D Yayıncı kuruluştan önde yayın verdikleri bile oluyor, yayın bitrate değerleri gayet iyi. Dizi-film arşivi de kapsamlı.

Benim için gecikme önemli değil, stabil yayın olsun 10-15 saniye geri olsa da olur diyorsanız gözü kapalı ticari panel alabilirsiniz. Panelde maç anında aktif olacak şekilde malum firmanın kırmızı halkalı ticari kanalı ve 4k kanalı mevcut, görüntü gayet tatmin edici. Dizi film arşivi de yeterli geliyor.
5G ve ticari paneli telegramda alidayi333'den alabilirsiniz, bu piyasada çok gezindim sahtekar çok. Reklam yaptığımı düşünenlerin canı sağ olsun, test edip görebilirsiniz. Dayı piyasada kendini kanıtlamış biridir.

düzeltildi

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri