Doktora mı gitsem.Nerden biliyon yüksek olduğunu öğrenebiliyorsak öğrenek bana mesela doktorlar dedi ıq mün yüksek olduğunu
çok yemediysen fazla dokunmazYoo dün macun yedim ekmeğe sürüp.
Bunu diyen birisinin maks IQ’su 100’dür benceYok yüksek
Post automatically merged:
IQ'um düşük olsa burda ne işim var
Naneli adamdırçok yemediysen fazla dokunmaz
ama en iyisi çilekli olan
Sovyetler eskiden test için insanları odalarda bu tarz maddeler ile sınıyordu. Ancak günlerce tutarak insanların normal dışı hareketler yapmasını başarabildi. Yani diş macunundan bir zarar geleceğini düşünmüyorum.![]()
Diş macunlarındaki florür ile ilgili son durum nedir? | Sağlık Haberleri
Diş macunlarındaki florürlerin vücuda zararları ve yararları nelerdir? Prof. Dr. Temel Yılmaz, Gazete Habertürk'teki köşesinde florürleri işlediwww.haberturk.com
Diş macunu aldım küçücük Florürlü yazmışlar ama alırken görmedim :/
Bide naneli almışım ağzım yandı, onuda küçük yazmışlar.
Forumla alakası yok, burda 10 yaşındada 12 yaşındada 14 yaşındada insanlar varDoktora mı gitsem.
Ama benim yaşımdaki biri böyle foruma girip bilgi vermez bence.
(Kendimi yüksek tumaya çalışmıyorum.)
Senin yaşında birinin foruma gelip bilgi vermesi için gereken tek şey bilgi , IQ değil ki.Doktora mı gitsem.
Ama benim yaşımdaki biri böyle foruma girip bilgi vermez bence.
(Kendimi yüksek tumaya çalışmıyorum.)
DoruSenin yaşında birinin foruma gelip bilgi vermesi için gereken tek şey bilgi , IQ değil ki.
Naziler de florlu su içirmişlerdi. Ama oradaki flor allah bilir % kaçtır.Sovyetler eskiden test için insanları odalarda bu tarz maddeler ile sınıyordu. Ancak günlerce tutarak insanları normal dışı hareketler yapmayı başarabildi. Yani diş macunundan bir zarar geleceğini düşünmüyorum.