alkolikpanda
80+ Bronze
sınıftaki arkadaşlarına Konyalıyım de onlar sana güzel bir film çeker
Çizgi pijamalı çocukmerhaba arkadaşlar, ırkçılığı konu alan eski yapım filmler arıyorum, önerebileceğiniz filimler varsa çok sevinirim özellikle amerikada zencilerin kölelikten yeni kurtulduğu dönem ile alakalı filimler olursa tadından yenmez.
django unchainedmerhaba arkadaşlar, ırkçılığı konu alan eski yapım filmler arıyorum, önerebileceğiniz filimler varsa çok sevinirim özellikle amerikada zencilerin kölelikten yeni kurtulduğu dönem ile alakalı filimler olursa tadından yenmez.
Lovecraft Countrymerhaba arkadaşlar, ırkçılığı konu alan eski yapım filmler arıyorum, önerebileceğiniz filimler varsa çok sevinirim özellikle amerikada zencilerin kölelikten yeni kurtulduğu dönem ile alakalı filimler olursa tadından yenmez.
Hocam hatırladıklarım bunlar eğer aklıma gelirse eklerimmerhaba arkadaşlar, ırkçılığı konu alan eski yapım filmler arıyorum, önerebileceğiniz filimler varsa çok sevinirim özellikle amerikada zencilerin kölelikten yeni kurtulduğu dönem ile alakalı filimler olursa tadından yenmez.
Film az önce bitti, önerin için çok teşekkür ederim, gerçekten harika bir filmdi filmin son sahnesi ve betimlemeli anlatım beni çok etkiledi, harika önerin için teşekkürler..Öldürme zamanı 1996 yapımı Matthew McConaughey , Sandra Bullock, Samuel Jackson var oğlu var kadro sağlam konu da iyi.
Ne demek ben de teşekkür ederimFilm az önce bitti, önerin için çok teşekkür ederim, gerçekten harika bir filmdi filmin son sahnesi ve betimlemeli anlatım beni çok etkiledi, harika önerin için teşekkürler..