Neler Yeni

Irkçılık ile alakalı film önerisi

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,985
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
merhaba arkadaşlar, ırkçılığı konu alan eski yapım filmler arıyorum, önerebileceğiniz filimler varsa çok sevinirim özellikle amerikada zencilerin kölelikten yeni kurtulduğu dönem ile alakalı filimler olursa tadından yenmez.
Çizgi pijamalı çocuk

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
merhaba arkadaşlar, ırkçılığı konu alan eski yapım filmler arıyorum, önerebileceğiniz filimler varsa çok sevinirim özellikle amerikada zencilerin kölelikten yeni kurtulduğu dönem ile alakalı filimler olursa tadından yenmez.
django unchained

SadeceSeyf

80+ Gold
Lovecraft Country

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,237
İsim
Hezekiel
Hocam hatırladıklarım bunlar eğer aklıma gelirse eklerim

Manusya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammed Nusret kahraman
Öldürme zamanı 1996 yapımı Matthew McConaughey , Sandra Bullock, Samuel Jackson var oğlu var kadro sağlam konu da iyi.
Film az önce bitti, önerin için çok teşekkür ederim, gerçekten harika bir filmdi filmin son sahnesi ve betimlemeli anlatım beni çok etkiledi, harika önerin için teşekkürler..

Top Bottom