Neler Yeni

İş bankası maximum genç kart

Zephyrggz

80+
Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar üni okuyorum is bankasindan kredi kartı çıkarmak istiyorum başvuru kısmına gittiğim vakit mesleğe üni öğrencisi seçiyorum eğitim durumunu üniversite seçiyorum çalışma durumunu da yine üni öğrencisi seçiyorum fakat anlamadığım bişey var kart başvurusu kısmında altta mezuniyet tarihi seçmemi istiyor ben mezun olmadim ki öğrenciyim yaş 20 bu arada nasıl başvuruyorum ne seçmem gerek ve kart aidatı ödüyor muyum?

Arkadaşlar üni okuyorum is bankasindan kredi kartı çıkarmak istiyorum başvuru kısmına gittiğim vakit mesleğe üni öğrencisi seçiyorum eğitim durumunu üniversite seçiyorum çalışma durumunu da yine üni öğrencisi seçiyorum fakat anlamadığım bişey var kart başvurusu kısmında altta mezuniyet tarihi seçmemi istiyor ben mezun olmadim ki öğrenciyim yaş 20 bu arada nasıl başvuruyorum ne seçmem gerek ve kart aidatı ödüyor muyum?
Kart aidatı sigortalı bir çalışan olana kadar ödemiyorsun.

Anladım hocam peki aylık net gelir kısmına ne yazdığımın çok bi önemi varmı herhangi bir kazancım yok yazlari günlük işler dışında
Yaptığın işleme göre senin limitin belirlenir. Ama sen öğrencisin belli bir limit üstü çıkmaz zaten. Tek kart 500K limit veriyor saçma sapan maaşımı hesaplayıp :D

Yaptığın işleme göre senin limitin belirlenir. Ama sen öğrencisin belli bir limit üstü çıkmaz zaten. Tek kart 500K limit veriyor saçma sapan maaşımı hesaplayıp :D
Anladım hocam peki şimdi ben gelire herhangi bir sayı yazsam öğrenci olduğum için 25 e kadar yıllık ücret yok değil mi ?

Okulun bitmesi veyahut sigortalı işe girene kadar herhalde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ondan sonra 750₺

Karta başvurdun mu bende çıkarmak istiyorum ama mezuniyet tarihi istiyor anlamadım

Geri