Neler Yeni

İş bankası maximum genç kart

Zephyrggz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can Kaya
Arkadaşlar üni okuyorum is bankasindan kredi kartı çıkarmak istiyorum başvuru kısmına gittiğim vakit mesleğe üni öğrencisi seçiyorum eğitim durumunu üniversite seçiyorum çalışma durumunu da yine üni öğrencisi seçiyorum fakat anlamadığım bişey var kart başvurusu kısmında altta mezuniyet tarihi seçmemi istiyor ben mezun olmadim ki öğrenciyim yaş 20 bu arada nasıl başvuruyorum ne seçmem gerek ve kart aidatı ödüyor muyum?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Arkadaşlar üni okuyorum is bankasindan kredi kartı çıkarmak istiyorum başvuru kısmına gittiğim vakit mesleğe üni öğrencisi seçiyorum eğitim durumunu üniversite seçiyorum çalışma durumunu da yine üni öğrencisi seçiyorum fakat anlamadığım bişey var kart başvurusu kısmında altta mezuniyet tarihi seçmemi istiyor ben mezun olmadim ki öğrenciyim yaş 20 bu arada nasıl başvuruyorum ne seçmem gerek ve kart aidatı ödüyor muyum?
Kart aidatı sigortalı bir çalışan olana kadar ödemiyorsun.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Anladım hocam peki aylık net gelir kısmına ne yazdığımın çok bi önemi varmı herhangi bir kazancım yok yazlari günlük işler dışında
Yaptığın işleme göre senin limitin belirlenir. Ama sen öğrencisin belli bir limit üstü çıkmaz zaten. Tek kart 500K limit veriyor saçma sapan maaşımı hesaplayıp :D

Zephyrggz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Can Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaptığın işleme göre senin limitin belirlenir. Ama sen öğrencisin belli bir limit üstü çıkmaz zaten. Tek kart 500K limit veriyor saçma sapan maaşımı hesaplayıp :D
Anladım hocam peki şimdi ben gelire herhangi bir sayı yazsam öğrenci olduğum için 25 e kadar yıllık ücret yok değil mi ?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Okulun bitmesi veyahut sigortalı işe girene kadar herhalde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ondan sonra 750₺

Top Bottom