Neler Yeni

İş bankası para gönderme ücreti

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Baran Çelik
İnternette ücretsiz yazıyor ama işlem sırasında ücret talep ediyor

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Akşam 16.00 ya da 17.00'den sonra yapılan gönderimlerde ücret alınabiliyor.

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
umut
Ama öyle banka değiştirmek kolay değil. Herkes bir şey soyluyor. Kimi şuna kimi buna geç diyor e hepsinden de hesap açılmaz ki.
hocam nays indir iş bankasının sanal kart uygulaması 7/24 her bankaya ücretsiz eft havale ve gecenin 4 ünde bile 1 dakikada eft yapabiliyosun

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Baran Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam nays indir iş bankasının sanal kartı 7/24 her bankaya ücretsiz eft havale ve gecenin 4 ünde bile 1 dakikada eft yapabiliyosun
O da iş Bankası müşterisi olun diyor normalde para gönderilmiyor. İş bankası musterisiyim zaten ama bu seferde ücret istiyor.

sa9a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Hasan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon ve Uygulama Yazılımı
enpara candır

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
Ama öyle banka değiştirmek kolay değil. Herkes bir şey soyluyor. Kimi şuna kimi buna geç diyor e hepsinden de hesap açılmaz ki.
İş bankası nedir fatura ödemeye para eft ye para. Geç kuveyt türk ye yada ziraat katılıma yada albarakaya fast eft havale ödeme hepsi ücretsiz

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Baran Çelik
İş bankası nedir fatura ödemeye para eft ye para. Geç kuveyt türk ye yada ziraat katılıma yada albarakaya fast eft havale ödeme hepsi ücretsiz
Ben böyle bankanın... Yahu yatırım hesabı açalım dedik önüne gelen iş bnakasini öneriyor ulan sorsan neden önerdiğini de bilmiyor herhalde. Güzel bir tarafı yok ki Vakıfbank ücret almıyordu bilseydim orada kalırdım

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
Ben böyle bankanın... Yahu yatırım hesabı açalım dedik önüne gelen iş bnakasini öneriyor ulan sorsan neden önerdiğini de bilmiyor herhalde. Güzel bir tarafı yok ki Vakıfbank ücret almıyordu bilseydim orada kalırdım
İş bankası önerenlerin neden önerdiğini biliyorumda neyse :) geç kardeşim ziraat katılıma canavar gibi işte. İş bankası 10 lira eft ye 100 lira para kessin yine de iş bankasıı diye bağıracak enayiler var bu memlekette

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Baran Çelik
İş bankası önerenlerin neden önerdiğini biliyorumda neyse :) geç kardeşim ziraat katılıma canavar gibi işte. İş bankası 10 lira eft ye 100 lira para kessin yine de iş bankasıı diye bağıracak enayiler var bu memlekette
Neden öneriyorlar hocam. Yani bilseydim hayatta gecmezdim. Bu yatırım işlerine girelim dedik de o yüzden çok öneriyorlar diye isbankasina geçtik. Bu hesap kapatma zor bir şey midir?

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,561
İsim
ismail
Ne kadar para kesiyor?

Top Bottom