hocam nays indir iş bankasının sanal kart uygulaması 7/24 her bankaya ücretsiz eft havale ve gecenin 4 ünde bile 1 dakikada eft yapabiliyosunAma öyle banka değiştirmek kolay değil. Herkes bir şey soyluyor. Kimi şuna kimi buna geç diyor e hepsinden de hesap açılmaz ki.
O da iş Bankası müşterisi olun diyor normalde para gönderilmiyor. İş bankası musterisiyim zaten ama bu seferde ücret istiyor.hocam nays indir iş bankasının sanal kartı 7/24 her bankaya ücretsiz eft havale ve gecenin 4 ünde bile 1 dakikada eft yapabiliyosun
İş bankası nedir fatura ödemeye para eft ye para. Geç kuveyt türk ye yada ziraat katılıma yada albarakaya fast eft havale ödeme hepsi ücretsizAma öyle banka değiştirmek kolay değil. Herkes bir şey soyluyor. Kimi şuna kimi buna geç diyor e hepsinden de hesap açılmaz ki.
Ben böyle bankanın... Yahu yatırım hesabı açalım dedik önüne gelen iş bnakasini öneriyor ulan sorsan neden önerdiğini de bilmiyor herhalde. Güzel bir tarafı yok ki Vakıfbank ücret almıyordu bilseydim orada kalırdımİş bankası nedir fatura ödemeye para eft ye para. Geç kuveyt türk ye yada ziraat katılıma yada albarakaya fast eft havale ödeme hepsi ücretsiz
İş bankası önerenlerin neden önerdiğini biliyorumda neyse geç kardeşim ziraat katılıma canavar gibi işte. İş bankası 10 lira eft ye 100 lira para kessin yine de iş bankasıı diye bağıracak enayiler var bu memleketteBen böyle bankanın... Yahu yatırım hesabı açalım dedik önüne gelen iş bnakasini öneriyor ulan sorsan neden önerdiğini de bilmiyor herhalde. Güzel bir tarafı yok ki Vakıfbank ücret almıyordu bilseydim orada kalırdım
Neden öneriyorlar hocam. Yani bilseydim hayatta gecmezdim. Bu yatırım işlerine girelim dedik de o yüzden çok öneriyorlar diye isbankasina geçtik. Bu hesap kapatma zor bir şey midir?İş bankası önerenlerin neden önerdiğini biliyorumda neyse geç kardeşim ziraat katılıma canavar gibi işte. İş bankası 10 lira eft ye 100 lira para kessin yine de iş bankasıı diye bağıracak enayiler var bu memlekette