Neler Yeni

İş Bankası promosyonu

LaWin97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Tunçel
Şuanda çalıştığımız fabrika iş Bankasına geçmeye karar aldı dün bankadan gelip herkes için hesap açılışı yapılıyor ve promosyon verileceği söyleniyor banka tarafından ama ücretin ne olduğu supriz olsun denildi bu gibi durumlarda banka ne kadar promosyon verebilir ya da sadece iş Bankası 100 kişilik bir fabrikanın tamamı için promosyon olarak ne yatırır. Promosyonu veren banka direkt olarak bayram zamanı hesaplarınıza yaticam dediler

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Hocam banka niye size para versin olur mu öyle şey. Yani olursa da ben daha önce görmedim. Genelde şöyle oluyor. Banka size özel kredi kartı, kredi, avans hesap vs. Tarzı iyi bir avantaj sunuyor.

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

LaWin97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Tunçel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam banka niye size para versin olur mu öyle şey. Yani olursa da ben daha önce görmedim. Genelde şöyle oluyor. Banka size özel kredi kartı, kredi, avans hesap vs. Tarzı iyi bir avantaj sunuyor.
Hocam bende daha önce görmedim ama hesap açılırken bankadan gelen personele sorduk promosyon vericekmisiniz verecekseniz bize mi iş verene mi verilecek diye size verilecek açtığımız hesaplara yatırılacak bayram haftası denildi ondan bizde umut bağladık yani

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Hocam bende daha önce görmedim ama hesap açılırken bankadan gelen personele sorduk promosyon vericekmisiniz verecekseniz bize mi iş verene mi verilecek diye size verilecek açtığımız hesaplara yatırılacak bayram haftası denildi ondan bizde umut bağladık yani
Anladım hayırlısı olsun. hangi sektör? Ya da eleman lazım mı 😂

LaWin97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Tunçel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
oluyor hocam, gecen mart yapikrediye gecen ogretmenlere 11bin tl odeme yapildi. Sehirden sehire ilceden ilceye bankadan bankaya degisiyor.

majorw0w

80+ Silver
Banka ile kaç yıllık anlaşma yaptınız? Misal atıyorum 3 yıl için 8 bin gibi.

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
şuanda böle bir kampanya var her müşteriye 200 tl yatırırlar herhalde...

LaWin97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Tunçel
şuanda böle bir kampanya var her müşteriye 200 TL yatırırlar herhalde...
Kampanya olarak görünmüyor zaten ki 200 olamaz çünkü banka personeli promosyon için supriz olsun diyip umut vermezdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Banka ile kaç yıllık anlaşma yaptınız? Misal atıyorum 3 yıl için 8 bin gibi.
Bildiğim kadarıyla 3 yıl
Mesaj otomatik birleştirildi:

oluyor hocam, gecen mart yapikrediye gecen ogretmenlere 11bin TL odeme yapildi. Sehirden sehire ilceden ilceye bankadan bankaya degisiyor.
Tabi onlar memur olduğu için normal biz özel sektör olunca değişim gösteriyordur

Genzo

80+
Tamamen banka ile şirketiniz arasında olan anlaşmaya bağlı koskoca 10000 kişinin çalıştığı şirkette bağlı oldukları bankadan çalışanlar en son 1100 tl yıllık promosyon aldılar. Daha az sayıda çalışana sahip şirketlerin 3000-4000 aldıklarınıda biliyorum. Tamamen şirketinizin pazarlığıyla alakalı..

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Fabrikada çalışıyorum iş bankasına maaşım yatıyor bize 3 4 ayda bir 200tl promosyon yatırıyorlar

Top Bottom