Ana Konu 💸İş Bankası'nın Kazandıran Uygulaması NAYS🔥

Hediye para vermeyi bıraktı mi 1 tl yukledim ama vermedi annemin hesabina
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi destek ile konuştum "Nays hesabınızdan paparaya ya da toslaya para gönderme işlemi olmadığı için hata veriyordur." dedi. 😃
Bu ne saçma şey ya. ATM biraz uzak kalıyor. Sağol yardımın için.
Hocam ben az önce nays uygulamasindan banka hesabindan para gönderimi yapmadan paparyaa para transferi yaptim

İşlemler: papara->Yatır->kart ekle-> Nays kart bilgilerini gir-> 1tl ucret kesti -> nays artık güvenli ödeme yapabildigi için tum telefon numaralarını sisteme kaydetmis gonderim yapiliyor bilginize

Hediye para sorunuda çözüldü geç oldu ama geldi

Son düzenleme:
11 Günde 78TL Teşekkürler Nays :)

Hediye para vermeyi bıraktı mi 1 TL yukledim ama vermedi annemin hesabina

Hocam ben az önce nays uygulamasindan banka hesabindan para gönderimi yapmadan paparyaa para transferi yaptim

İşlemler: papara->Yatır->kart ekle-> Nays kart bilgilerini gir-> 1tl ucret kesti -> nays artık güvenli ödeme yapabildigi için tum telefon numaralarını sisteme kaydetmis gonderim yapiliyor bilginize

Bende 1₺ ücreti kesmiyor dostum. İşlemini gerçekleştiremiyoruz diyip iki sayfa önce attığım hatayı veriyor.

Bende 1₺ ücreti kesmiyor dostum. İşlemini gerçekleştiremiyoruz diyip iki sayfa önce attığım hatayı veriyor.
Kanka bende vallaha o sayfaya geldiginde annemin hesabında öyle bir hata vermedi bende vermişti ama senin için hemen tekrar deneyebilirim ama şarj aletim yok daha sonra deneyip sana yaziyim ben

Hediye para vermeyi bıraktı mi 1 TL yukledim ama vermedi annemin hesabina

Screenshot_2022-07-15-12-11-46-844_com.mobillium.papara.jpg
Hangisi ve hediye para nasıl düzeldi.

Banka kredi den gir 1 TL kesti benden kartida kaydetti hemencecik ama annemde oldu bendede numara hatasini veriyordu annemde vermeyince hemen 60 TL yi çektim apsbdksbdj
hocam aslında 1TL kesmiyor, o sayfada banka kartını teyit ediyorsunuz.

hocam hala davet linkine ihtiyacı olan varsa benimkini vereyim

Geri