ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Hocam ben az önce nays uygulamasindan banka hesabindan para gönderimi yapmadan paparyaa para transferi yaptimŞimdi destek ile konuştum "Nays hesabınızdan paparaya ya da toslaya para gönderme işlemi olmadığı için hata veriyordur." dedi.
Bu ne saçma şey ya. ATM biraz uzak kalıyor. Sağol yardımın için.
Bende 1₺ ücreti kesmiyor dostum. İşlemini gerçekleştiremiyoruz diyip iki sayfa önce attığım hatayı veriyor.Hediye para vermeyi bıraktı mi 1 TL yukledim ama vermedi annemin hesabina
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ben az önce nays uygulamasindan banka hesabindan para gönderimi yapmadan paparyaa para transferi yaptim
İşlemler: papara->Yatır->kart ekle-> Nays kart bilgilerini gir-> 1tl ucret kesti -> nays artık güvenli ödeme yapabildigi için tum telefon numaralarını sisteme kaydetmis gonderim yapiliyor bilginize
Hediye para sorunuda çözüldü geç oldu ama geldi
Kanka bende vallaha o sayfaya geldiginde annemin hesabında öyle bir hata vermedi bende vermişti ama senin için hemen tekrar deneyebilirim ama şarj aletim yok daha sonra deneyip sana yaziyim benBende 1₺ ücreti kesmiyor dostum. İşlemini gerçekleştiremiyoruz diyip iki sayfa önce attığım hatayı veriyor.
Hediye para vermeyi bıraktı mi 1 TL yukledim ama vermedi annemin hesabina
Hocam ben az önce nays uygulamasindan banka hesabindan para gönderimi yapmadan paparyaa para transferi yaptim
İşlemler: papara->Yatır->kart ekle-> Nays kart bilgilerini gir-> 1tl ucret kesti -> nays artık güvenli ödeme yapabildigi için tum telefon numaralarını sisteme kaydetmis gonderim yapiliyor bilginize
Hediye para sorunuda çözüldü geç oldu ama geldi
Banka kredi kartı ile yatir hocamAlıntıyı görüntüle
Hangisi ve hediye para nasıl düzeldi.
Sanal kart oluyor mu payceldeBanka kredi kartı ile yatir hocam
Ancak paycelle yatırırsanız hiç ücret kesmyior
Evet oluyor.Sanal kart oluyor mu paycelde
Banka kredi den gir 1 tl kesti benden kartida kaydetti hemencecik ama annemde oldu bendede numara hatasini veriyordu annemde vermeyince hemen 60 tl yi çektim apsbdksbdjAlıntıyı görüntüle
Hangisi ve hediye para nasıl düzeldi.
Sanal karttan 1 TL atılmıyor 5 TL yatırıp nays hesabına atarsam açılır mı naysta para gönder.Evet oluyor.
hocam aslında 1TL kesmiyor, o sayfada banka kartını teyit ediyorsunuz.Banka kredi den gir 1 TL kesti benden kartida kaydetti hemencecik ama annemde oldu bendede numara hatasini veriyordu annemde vermeyince hemen 60 TL yi çektim apsbdksbdj