Neler Yeni

Ana Konu 💸İş Bankası'nın Kazandıran Uygulaması NAYS🔥

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
Annemin telefonunda dediğin oldu da, kendi telim için mecbur bankamatiğe gideceğim.
bankamatiğe gittiğinizde, telefon numaranızı güncellemeyi vs. bi deneyin hocam. Sorun düzelirse birçok insana çözüm ulaştırmış olursunuz.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bankamatiğe gittiğinizde, telefon numaranızı güncellemeyi vs. bi deneyin hocam. Sorun düzelirse birçok insana çözüm ulaştırmış olursunuz.
Hocam bankamatikte öyle bir ekran yok ki. 😀
Hem benim numaram güncel. Bankamatikte QR ekranı var orayı okutuyorum parayı alıyorum, bu kadar. Defalarca kez gittim, numara doğrulama ekranı görmedim.

Numara güncellemek için kartının olması lazım.

Son düzenleme:

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
IMG_20220715_132338.jpg
Pazartesiyi mi beklicem.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak
Hocam ilk 1 tl yükledim 10tl geldi sonra banka hesabıma atmaya çalıştım tekrar para yükleyin dedi yine 1tl attım ama banka hesabıma atamıyorum hala parayı, minimum işlem tutarı mı var yoksa hesabı daha yeni açtığım için mi atamıyorum, belli bir miktar para yüklemem mi lazım? Ayrıca bu kazı kazan kutuları gelmedi.

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
Hocam bankamatikte öyle bir ekran yok ki. 😀
Hem benim numaram güncel. Bankamatikte QR ekranı var orayı okutuyorum parayı alıyorum, bu kadar. Defalarca kez gittim, numara doğrulama ekranı görmedim.

Numara güncellemek için kartının olması lazım.
kartsız işlemler ekranında yok mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ilk 1 TL yükledim 10tl geldi sonra banka hesabıma atmaya çalıştım tekrar para yükleyin dedi yine 1tl attım ama banka hesabıma atamıyorum hala parayı, minimum işlem tutarı mı var yoksa hesabı daha yeni açtığım için mi atamıyorum, belli bir miktar para yüklemem mi lazım? Ayrıca bu kazı kazan kutuları gelmedi.
banka hesabınıza para göndermek için kendinize ait bir banka hesabından yükleme yapmanız gerekiyor.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
kullandığınız bankayla alakalı bir sorun hocam 🤔 Ben iş bankası kullanıyorum, böyle bir hata almadım.
Paycell den naysa para atıcaktım böyle oldu.

Oraya bakma şansım olmadı. (İşim düşmedi diyelim 😀)
Bakmam lazım, gidersem haber veririm.
Ben 3 defa para çektim kodu okutuyorsunuz paranızı çekiyorsunuz o kadar başka işlem yok.

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne

Ben 3 defa para çektik kodu okutuyorsunuz paranızı çekiyorsunuz o kadar başka işlem yok.
Nays, İş Bankası'na bağlı bir uygulama. Kullandığı IBAN da İş Bankası'nın IBAN'ı. Hatada yazan bankalar arasında İş Bankası olmadığı için ve bugün resmi tatil olduğu için maalesef pazartesi gününü beklemek durumundasınız.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Ben 3 defa para çektim kodu okutuyorsunuz paranızı çekiyorsunuz o kadar başka işlem yok.
Evet onun farkındayım 10 defa para çekmişimdir :d
Biz Atm'ye gitmeden çekmenin yolunu arıyoruz.

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
Biz Atm'ye gitmeden çekmenin yolunu arıyoruz.
bunun yolu zaten var ama işte... Saçma sapan hatalar yüzünden bazı hesaplarda çekemiyoruz; çekmeyi geçtim harcayamıyoruz bile. Annemin hesabında böyle bir hata var ama neyse ki benim hesabımda böyle bir durum söz konusu değil.

Top Bottom