oEnesQlf
80+ Silver
Ben sabah yaptım sorun yoktu 7 civarlarındaKazı kazan vermiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sabahtan beri deniyorum.ama kazı kazan yok
Ben sabah yaptım sorun yoktu 7 civarlarındaKazı kazan vermiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sabahtan beri deniyorum.ama kazı kazan yok
Güncelleme gelmiş. Onu yaptığım andan itibaren kazı kazan gelmiyor. Sıktı artık. KullanmayacağımBen sabah yaptım sorun yoktu 7 civarlarında
Yeni yükleyecekler için iş bankası müşterisi olmak mı gerekiyor?Doğruladığım 3 hesapta boş yere gitmiş oldu. İbana, rehberdekilere para gönderemiyorum. Yeni sistem de illa müşteri olmak lazım çok saçma geldi bana.
Olmasan bile kullanmak için müşteri temsilcisiyle görüşüp iş bankası müşterisi oluyorsun.Yeni yükleyecekler için iş bankası müşterisi olmak mı gerekiyor?
İyice saçmalamışlar eskiden böyle değildi konuyu hortlattığıma pişman oldumOlmasan bile kullanmak için müşteri temsilcisiyle görüşüp iş bankası müşterisi oluyorsun.
Bende müşteri değildim. Ama transferde vs. ücret almadığı için kullanıyorum. O yüzden müşteri oldum. Ama çok uğraştırdı. 30 dakikamı aldı.İyice saçmalamışlar eskiden böyle değildi konuyu hortlattığıma pişman oldum
26 Eylül sonrası için artık iş bankası müşterisi olman gerekiyor.Para yüklesek sonra onu internet alışverişi için kullanabiliyor muyuz?(Doğrulama yapmadan)
Bugün internet alışverişi yaptım ben doğrulanmayan hesabımdan herhangi bir sıkıntı olmadı.Para yüklesek sonra onu internet alışverişi için kullanabiliyor muyuz?(Doğrulama yapmadan)
Aynı sorun bendede var hocam ama paparaya da çekilmiyor. Sürekli sistemimizde kayıtlı cep telefonu numaranız bulunmamaktadır diyor. Toslaya çekerken de banka/pos hatası veriyor.benim kartta problem var nays kartımı toslya tanımlayıp para çekiyodum normalde artık hiçbir banka uygulaması üzerinden kartımı tanımlayamıyorum bişe oldu çözemiyorum 1aydır müşteri hizmetleride desen zaten bi haber bitek papara çalışıor oda yüzde 2 komisyon alıyor düzeltebilen varsa bana da açıklayabilir mi?