Dolar falan verse uğraşırdım da. 10 TL için hiç uğraşamam knk valla sorry.Kayıt olursan benim linki kullanir misin kayıt olan herkese kazı kazan da sayarsak 15-20 lira veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeni kayıt olacaklar için benim linkden olabilirsiniz
Eyvallah aga sende olmasan 5tl 45kazandım teşekkür rehber içinhayırlı olsun güle güle harcayın.
İş bankası hesabın olmadığı için öyle oluyor bende kendi bankamdan annemin nays hesabına 5TL attım kampanya sayesinde 15TL'ye çıktı ama para o hesapta kaldı hiçbir şekilde çekemedim (para yüklenen banka hesabı anneme yani kişiye ait olmadığı için) bende hepsipay cüzdanıma yükledimKarttan para harcamak istediğimde 3d secure yönlendiriyor ama 3d secure menüsünde sistemize kayıtlı bir numara olmadığından işlem yapamıyoruz diyor bunu nasıl çözerim?
2 arkadaşımda daha kampanyayı yaptım onlardada iş bankası yoktu ama bir sıkıntı çıkmadı?İş bankası hesabın olmadığı için öyle oluyor bende kendi bankamdan annemin telefonuna yüklediğim nays hesabına 5TL attım kampanya sayesinde 15TL'ye çıktı ama para o hesapta kaldı hiçbir şekilde çekemedim bende hepsipay cüzdanıma yükledim
Hepsipay 3d secure kodu istemiyormu?İş bankası hesabın olmadığı için öyle oluyor bende kendi bankamdan annemin nays hesabına 5TL attım kampanya sayesinde 15TL'ye çıktı ama para o hesapta kaldı hiçbir şekilde çekemedim (para yüklenen banka hesabı anneme yani kişiye ait olmadığı için) bende hepsipay cüzdanıma yükledim