Neler Yeni

Ana Konu 💸İş Bankası'nın Kazandıran Uygulaması NAYS🔥

payne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Soner Payne
hayırlı olsun güle güle harcayın.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Destek olmak isteyen olursa:
Sen de Nays indir, her an ücretsiz para gönder/al, kullandıkça nakit para kazan, alışveriş fırsatlarını yakala.

ZlpFilee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
ZlpFilee
Kayıt olursan benim linki kullanir misin kayıt olan herkese kazı kazan da sayarsak 15-20 lira veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni kayıt olacaklar için benim linkden olabilirsiniz
Dolar falan verse uğraşırdım da. 10 TL için hiç uğraşamam knk valla sorry.

DejavuKing

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Furkan Emre Asım
Arkadaşlar referasımla üye olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Sen de Nays indir, her an ücretsiz para gönder/al, kullandıkça nakit para kazan, alışveriş fırsatlarını yakala.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
bana destek olmak isteyenler olursa buyursun, daha 1 kişi kayıt oldu.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,525
İsim
ArtiAnius
Hocam para gönderme de bir sorun var 15 tl yatirdim ama gonderme işlemi hala aktif değil

Destek olmak isteyen arkadaslar linkimden kayit olabilir mi acaba ?

Bitde bu neden eczane diye gözüküyor
IMG_20220629_193715.jpg

Jakrace

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aykut Elmas
yeni kayıt olacaklar varsa benim linkimden kayıt olursa sevinirim

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
50 TL çıkarttım. Referans koduyla beraber 60 TL kâra geçtim. Bu da link belki şansım size de yarar.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
898
İsim
Muhammet Kürkçü
Karttan para harcamak istediğimde 3d secure yönlendiriyor ama 3d secure menüsünde sistemize kayıtlı bir numara olmadığından işlem yapamıyoruz diyor bunu nasıl çözerim?

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Karttan para harcamak istediğimde 3d secure yönlendiriyor ama 3d secure menüsünde sistemize kayıtlı bir numara olmadığından işlem yapamıyoruz diyor bunu nasıl çözerim?
İş bankası hesabın olmadığı için öyle oluyor bende kendi bankamdan annemin nays hesabına 5TL attım kampanya sayesinde 15TL'ye çıktı ama para o hesapta kaldı hiçbir şekilde çekemedim (para yüklenen banka hesabı anneme yani kişiye ait olmadığı için) bende hepsipay cüzdanıma yükledim

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
898
İsim
Muhammet Kürkçü
İş bankası hesabın olmadığı için öyle oluyor bende kendi bankamdan annemin telefonuna yüklediğim nays hesabına 5TL attım kampanya sayesinde 15TL'ye çıktı ama para o hesapta kaldı hiçbir şekilde çekemedim bende hepsipay cüzdanıma yükledim
2 arkadaşımda daha kampanyayı yaptım onlardada iş bankası yoktu ama bir sıkıntı çıkmadı?

İş bankası hesabın olmadığı için öyle oluyor bende kendi bankamdan annemin nays hesabına 5TL attım kampanya sayesinde 15TL'ye çıktı ama para o hesapta kaldı hiçbir şekilde çekemedim (para yüklenen banka hesabı anneme yani kişiye ait olmadığı için) bende hepsipay cüzdanıma yükledim
Hepsipay 3d secure kodu istemiyormu?

Top Bottom