Neler Yeni

İş Buldum Çalışmalımıyım ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,146
İsim
.
Merhaba.2 gündür bir modifiye dükkanında çalışıyorun yeni başladım bu işi bilmiyorum.Temizlik getir götür vsvs yapıyorum
İşimiz cam filmi-body kit -led stop led far-ön lip-carbon direksiyon golf seat R veya FR çevrim vs vs. Daha saymadığım nicesi
Araba ile ilgili olan herşeyi yapıyoruz gizli özellik açtırmaya kadar.
Düne kadar maaş konuşmadık patron işi bilmediğim için haftalık 2000 TL maaş vereceğini işi ögrenip onlar gibi olunca maaşımın yükseleceğini
İlk etapta aylık 8000TL ile başyacağımı söyledi.Benim bunları öğrenmem en az 1 sene alacak sizce devam etmelimiyim yoksa işimi değiştirmelimiyim.

20 yaşındayım bu sene askere gideceğim geç mi kaldım ?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,560
İsim
uwu
Geç kaldın daha küçükken girip yapsaydın ileride dükkan açıp onu yönetirdin ama asker ayağına bence patronun ucuza çalıştıracak askerden sonra da eleman lazım değil der geçiştirir

şahin doğan

80+ Platinum
Yapılmaz. Kendi dükkanın olmadıkça veya çocukluktan yetişmedikçe hiçbir işte usta olma yolunda doğru düzgün ilerleyemiyorsun. Askerlik vs de araya gireceğinden uzar da gider. Askere gidene kadar en azından garsonluk vs tarzı Min asgari ücret alacağın bir yerde çalış.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,146
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geç kaldın daha küçükken girip yapsaydın ileride dükkan açıp onu yönetirdin ama asker ayağına bence patronun ucuza çalıştıracak askerden sonra da eleman lazım değil der geçiştirir
Doğru söylüyorsun kral bende artiķ bu iş geç kaldığımı düşünüyorum aslında bjr yandan da istiyorum arabalarla stres atıyorum iyi oluyor ama bu işi ögrenip de adam akıllı para kazanmam aylarımı alacak sonra paraya para demezsin ama zaman geç

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,146
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapılmaz. Kendi dükkanın olmadıkça veya çocukluktan yetişmedikçe hiçbir işte usta olma yolunda doğru düzgün ilerleyemiyorsun. Askerlik vs de araya gireceğinden uzar da gider. Askere gidene kadar en azından garsonluk vs tarzı Min asgari ücret alacağın bir yerde çalış.
Haklısın kral kendi dükkanın olsa çok rahat olursun ilerleyemeyebilirsin dediğin gibi

• Beğen
Reaksiyonlar: Just

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ozan
Merhaba.2 gündür bir modifiye dükkanında çalışıyorun yeni başladım bu işi bilmiyorum.Temizlik getir götür vsvs yapıyorum
İşimiz cam filmi-body kit -led stop led far-ön lip-carbon direksiyon golf seat R veya FR çevrim vs vs. Daha saymadığım nicesi
Düne kadar maaş konuşmadık patron işi bilmediğim için haftalık 2000 TL maaş vereceğini işi ögrenip onlar gibi olunca maaşımın yükseleceğini
İlk etapta aylık 8000TL ile başyacağımı söyledi.Benim bunları öğrenmem en az 1 sene alacak sizce devam etmelimiyim yoksa işimi değiştirmelimiyim.

bu gibi durumlarda 3 seçenek var, 1 Okumak istediğin mesleği kazanıp o bölümde ilerlemek, 2 kendini geliştirecek bir işte yetişmek, 3 geleceği olmayan ama aylık olarak seni kurtaracak kasiyerlik tarzı işler, anlaşılan 2 ve 3 arasından tercih yapman gerek paraya sıkışık değilsen bu işi az da olsa yaparken sıkılmadan yapıyorum diyorsan işi kap en kötü aynı bölümde öğrendikten sonra daha farklı bir firmada çalışır yine para alırsın paraya sıkışığım diyorsan 3 kasiyerlik tarzı asgari ücretli iş kovala, 3 ü yaparken geleceğini kurtarmayacağından mutlaka kendini geliştirmelik şeyler yap.

Mert

80+ Silver
22K altına çalışma, bu yasal hakkın. İş öğrenme ayağına insan kullanmaktan vazgeçmediler. 22K zaten iş öğrenirken alman gereken para, öğrendikten sonrası senin maharetine ve işverene kalmış.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,146
İsim
.
Ayıptır söylemesi 8k staj maaşı gibi bir şey.Hiçbir şekilde çalışılmaz diye düşünüyorum
Reis ne kadar 8K ile çalışacağim belli bile değil belki 1 sene belki 3 ay ki bunları 3 ayda öğrenecek adam yoktur heralde hangi birini öğreneceksin ki şöyle bakınca benim en kötü 2026 ya kadar 8K ile devam etmem lazım yani başka yolu yok hadi cam filmi falan onları öğrenirim de diğerleri uğraştırır

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ozan
22K altına çalışma, bu yasal hakkın. İş öğrenme ayağına insan kullanmaktan vazgeçmediler. 22K zaten iş öğrenirken alman gereken para, öğrendikten sonrası senin maharetine ve işverene kalmış.
yasal hakkı değil stajyer maaşı veriliyorsa asgari ücretle kimse seni işe almaz yanlış anlamayın bunu keriz olduğumdan değil özel sektör olduğundan diyorum kimse iş bilmeyen birini asgari ücretle işe almaz kendiniz olsaydınız alır mıydınız? stajyer gibi asgari ücretin 3te 1 ine çalıştırır sonradan işi kendi halledebildiği konumda asgari ücret verilir.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,146
İsim
.
bu gibi durumlarda 3 seçenek var, 1 Okumak istediğin mesleği kazanıp o bölümde ilerlemek, 2 kendini geliştirecek bir işte yetişmek, 3 geleceği olmayan ama aylık olarak seni kurtaracak kasiyerlik tarzı işler, anlaşılan 2 ve 3 arasından tercih yapman gerek paraya sıkışık değilsen bu işi az da olsa yaparken sıkılmadan yapıyorum diyorsan işi kap en kötü aynı bölümde öğrendikten sonra daha farklı bir firmada çalışır yine para alırsın paraya sıkışığım diyorsan 3 kasiyerlik tarzı asgari ücretli iş kovala, 3 ü yaparken geleceğini kurtarmayacağından mutlaka kendini geliştirmelik şeyler yap.
Reis aman aman bir sıkışıklığım yok çok şükür ama bundan 1 sene önce bile ben restoranlarda 23k ları görüyordum ekstra ile şimdi aylarca 8K ya çalışacağım
onun yerine hocam sanayiye git yemek parasına çalış çok daha iyi bence veya marangozda filan
Aylarca 8K ya çalışmam gerekiyor bu iş için krallar.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,833
İsim
Selim

Zaten 3 5 ay kalır kaçar bu mantığı ile sen işi öğrenene kadar bedavaya çalıştıracak tabii bu bir bahane orada çalışarak kendini feda etme suriyeli çalıştırır gibi maaş veriyor 🗿

Top Bottom