İş buldum

Ben hep terzide çalıştım zorlugu gördüm ben her yaz giderdim neredeyse 5 6 yaz gittim ve aşırı boş iş bilgim yok hicbirseyi bilmem ama telefon hakkında biliyorum bilgi her zaman paradır
zorluğu görmüş olsan ustanın seni 2 3 sağa sollamasına laf etmezdin bence.

zorluğu görmüş olsan ustanın seni 2 3 sağa sollamasına laf etmezdin bence.
2 3 saga sola gönderdi ama sesimi çıkarmadım terzide daha çok insanlar kötüydü psikolojik ve manada insanı bitiriyorlar.

15 yaşındasın daha git çalış herşeyi gör dışarında rahatlık olmadığını erkenden tatmak iyi olur. Ailenin durumu belli ki iyi değil. Sende onlara yardımcı olmuş olursun hem meslek öğrenirsin.
Al-sat yaparak öğreneceği mesleğin bir faydası olmaz. Ayrıca bu yaşta zorluk tatmaya gerek yok, bir yaştan sonra 35-40 sene aralıksız çalışmak zorundayız zaten.

Al-sat yaparak öğreneceği mesleğin bir faydası olmaz. Ayrıca bu yaşta zorluk tatmaya gerek yok, bir yaştan sonra 35-40 sene aralıksız çalışmak zorundayız zaten.
ben ondan sadece 2 yaş büyükken dağda 24km intikal yapıyordum bu işin yaşı maşı yok. Ağaç yaş iken eğilir. Al sat yaparak tabikide bir şey öğrenemez orada ince olan insanları tanıması. Sende anlamadığına göre muhtemelen senin de yaşın küçük yada küçük yaşta olgunlaşma başarısını elde edememişsin.

ben ondan sadece 2 yaş büyükken dağda 24km intikal yapıyordum bu işin yaşı maşı yok. Ağaç yaş iken eğilir. Al sat yaparak tabikide bir şey öğrenemez orada ince olan insanları tanıması. Sende anlamadığına göre muhtemelen senin de yaşın küçük yada küçük yaşta olgunlaşma başarısını elde edememişsin.
23 yaşımda ilk işime başladım, hiçbir zaman kendimi ezdirmediğim için özgüven kaybına uğramadan işimi layıkıyla yapabiliyorum.
Ağaç yaş iken eğilir tamamen safsata, 15 yaşında çocuğun telefoncuda çalışmasının hiçbir mantıklı yanı yok. Yasal da değil.

sen daha çalışacağın işin hhakkında patronunla konuşamıyorsan sana neler yapar neler
Evet kardeşim burası aile yeri garsonluğu da yapcaksın bulaşıklarıda yıkiycaksın yeri gelcek tezgaha da bakıp paspas da atıcaksın her iş böyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,697
Üyeler
190,789
Son üye
ugur58991
Geri