İş çalışma ile ilgili bilgi.

OzanKayaa

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba ben şu an 11. sınıfım ve okuldan nefret ediyorum gitmek istemiyorum sadece bu sene değil 3-4 senedir istemiyorum Yani kısacası sevmiyorum zorla gidiyorum ve artık bırakmak istiyorum ailem de Lise diplomasını al gitmezsin artık diyor ama ben artık onun için 12 yide bitirmeye kadar da okumak istemiyorum yoruldum artık. şimdi Lise diploması olan biri hangi işlere girebilir mesela veya Lise diplomam yoksada bu tarz işlere girebilir miyim Ne yapabilirim

İster altından diploma olsun çiviyi bir yere düzgün çakamazsan herhangi bir işi beceremezsin.
Demek istediğim şuanda her şey diplomayla değil ne becerebildiğine bağlı.

İster altından diploma olsun çiviyi bir yere düzgün çakamazsan herhangi bir işi beceremezsin.
Demek istediğim şuanda her şey diplomayla değil ne becerebildiğine bağlı.
Yani şu an okulu bırakmam mantıklı mı nerede çalışabilirim sence

Merhaba ben şu an 11. sınıfım ve okuldan nefret ediyorum gitmek istemiyorum sadece bu sene değil 3-4 senedir istemiyorum Yani kısacası sevmiyorum zorla gidiyorum ve artık bırakmak istiyorum ailem de Lise diplomasını al gitmezsin artık diyor ama ben artık onun için 12 yide bitirmeye kadar da okumak istemiyorum yoruldum artık. şimdi Lise diploması olan biri hangi işlere girebilir mesela veya Lise diplomam yoksada bu tarz işlere girebilir miyim Ne yapabilirim

Vasıfsız eleman için diplomaya gerek yok. Asgari ücrete 08:00 - 17:00 arası haftanın 6 günü çalış yeter. Pişman olduktan sonra akşam lisesine gider, alırsın diploma.

Yani şu an okulu bırakmam mantıklı mı nerede çalışabilirim sence
Berberliği öğrenmeye çalış. Her zaman paran olur.

Veya hasarlı arabaların göçüklerini düzelten ustaların yanında çalış. İşin sırlarını öğrenirsin sende düzeltirsin.

Baya iyi paralar kazanırsın üzülme. Zamanla tecrübe toplaman lazım. İyi usta olduktan sonra müşteriler kolay kolay seni bırakmaz.

Akşam lisesi ne tam olarak?

Mesai saati bitiminden sonra eğitim veren liseler. Herhangi bir sebepten ötürü eğitimini tamamlayamamış bireylere liseyi bitirme imkanı sunuyor.

oku oğlum babanın parası yoksa köyü tarlası mirası yoksa oku oğlum oku pişman olacaksın

Açığa geç şimdiden okulu sevmiyorsan benim gibi olursun

Neden sana nolduki açık zormu birde
açık lisenin sınavları hakkkında bilgim yok.Okula 6 aydır boş boş gidiyorum 1dakika bile adam gibi ders dinlemedim çok boş geliyor zaten yks ye girmicem boş boş gidip geliyorum en son müdür yardımcısı dedi ki derste uyu geç bizde isteyerek ders anlatmıyoruz dedi o günden beri bende tamamen saldım meslek lisesi olduğu içinde zaten bir türlü derslerden geçiyorum teknik sınıfım stajımı yazın yaptım o yüzden bu yıl sayısal derslerimiz var ve normal olarak sınıfta çoğu kişide bişey anlamıyor öylesine gidelim diploma alalım diye gidiyoruz.

açık lisenin sınavları hakkkında bilgim yok.Okula 6 aydır boş boş gidiyorum 1dakika bile adam gibi ders dinlemedim çok boş geliyor zaten yks ye girmicem boş boş gidip geliyorum en son müdür yardımcısı dedi ki derste uyu geç bizde isteyerek ders anlatmıyoruz dedi o günden beri bende tamamen saldım meslek lisesi olduğu içinde zaten bir türlü derslerden geçiyorum teknik sınıfım stajımı yazın yaptım o yüzden bu yıl sayısal derslerimiz var ve normal olarak sınıfta çoğu kişide bişey anlamıyor öylesine gidelim diploma alalım diye gidiyoruz.
E ne güzel işte keşke senin yerinde olsaydım ben anadolu lisesine gidiyorum sizin gibi salma değil hiç bir şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,303
Üyeler
188,401
Son üye
3210
Geri