umutycel54
80+
- Reaksiyon skoru
- 46
Arkadaşlar benim bilgisayarımda 500 mb lık patates bi ekran kartı var bana idare edebileceğim bi ekran kartı lazım 750ti tarzında, bir öneriniz varmı bütçemde çok yok
750ti iş görür cs lol de oynatır zatenArkadaşlar benim bilgisayarımda 500 mb lık patates bi ekran kartı var bana idare edebileceğim bi ekran kartı lazım 750ti tarzında, bir öneriniz varmı bütçemde çok yok
750 ti iş görürArkadaşlar benim bilgisayarımda 500 mb lık patates bi ekran kartı var bana idare edebileceğim bi ekran kartı lazım 750ti tarzında, bir öneriniz varmı bütçemde çok yok
Peki bir şey daha soracam bilgin varmı, türkiyede 750ti 500 tl civarında satılıyor aliexpressde 300, aliexpressden alsam ortalama ne kadar vergi çıkar bana750ti iş görür cs lol de oynatır zaten
dostum hiçbir fikrim yok eskiden olsa ucuza alırdın fakat şuan ekran kartları üretilmiyorum yurt dışından gelirse daha pahalı bile gelebilir uygun fiyatlı burdan bulursan al derim.Peki bir şey daha soracam bilgin varmı, türkiyede 750ti 500 tl civarında satılıyor aliexpressde 300, aliexpressden alsam ortalama ne kadar vergi çıkar bana
Toplama bi pc 2013 de topladım eski nesil i5 16gb ramsistemin nedir?
Güç kaynağını hiç bilmiyorum ama yeter diye düşünyüroum eskiden sapphire in 2gb lık bi kartı vardı o yanmıştıİşlemcin yetiyorsa ve güç kaynağı da yeterliyse 750ti, güç kaynağın yetmiyorsa 1030.