500 TL altına arıyorsanız kaliteli membran alabilirsiniz 1000 - 2000 aralığında cherry mx veya optik switch klavye alabilirsiniz. 500TL altındaki neredeyse tüm klavyelerse yay sesi gibi sorunlar var. Bende Dark Avenger var 300 küsüre aldım mekanik red switch ama aşırı yay sesi var fiyatı uygun olduğundan ve ihtiyacım olduğundan almıştım yay sesini pek takmıyorum. İş görür klavye için şuan 1k+ ya çıkmak gerekiyor sağlam indirim denk gelmezse tabii.İş görür klavye fiyatı kaçtan başlar mekanik
Redragon’lar var 500₺’den başlıyor.İş görür klavye fiyatı kaçtan başlar mekanik
Redragon’lar var 500₺’den başlıyor.
Bunlar membran biliyorsunuz di mi?Redragon Dyaus K509 RGB Gaming Klavye
En Uygun Fiyatlarla www.Gamemar.com ziyaret ediniz. Hızlı Alışveriş, Aynı Gün Ücretsiz Kargo, Havale, EFT, Kredi Kartı Geçerlidir. Redragon Yama Mekanik Oyuncu Klavyesi, Redragon Usas Blue Switch Mekanik Klavye, Redragon Usas Blue Switch Mekanik Klavye, Redragon Dyaus Gaming Klavye, Redragon...www.gamemar.com
Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
hocam hangisin önerirsiniz...?
aynen hocam biliyorum klavye sesi rahatsız ediyor beni...Bunlar membran biliyorsunuz di mi?
Valla ikisinide bilmiyorum hocam,aynen hocam biliyorum klavye sesi rahatsız ediyor beni...