Iş için bilgisayar önerisi

Reaksiyon skoru
45
Bütçe
20000
arkadaşlar merhaba otelde resepsiyonda kullanılacak bir kasaya ihtiyacım var oyun vs oynanmayacak tek işi tarayıcı açmak olucak ama 20 25 tarayıcı açtığında bayılmayacak bi sisteme ihtiyacım var bütçe 20 bin

tarayıcı için ram ve işlemci önemli spesifik bir sistem şimdi bilmiyorum ama. En azından bu konuda bilgi vermek istedim :)

Son düzenleme:
monitör 27 inç alıcam klavye mouse a ihtiyac yok bunda hem ram artırsak hem ssd artırsak fiyatın bi olayı kalmıyor attıgım sistemin bi ssd eksiği var 1tb yaparım belki kafa rahat olsun diye 27ye gelmiş olur iş görme konusunda buda kesin işimi görürde almışken 1 defa alalım hiçte bakmıyordum düşük bütçeli sistemlere şu sistemlere şu fiyatlar yazık gerçekten ama yapıcak bir şey yok rx 7600 hiç işime yaramasa da 20ye apu sistem almak çok daha mantıksız geldi

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
monitör 27 inç alıcam klavye mouse a ihtiyac yok bunda hem ram artırsak hem ssd artırsak fiyatın bi olayı kalmıyor attıgım sistemin bi ssd eksiği var 1tb yaparım belki kafa rahat olsun diye 27ye gelmiş olur iş görme konusunda buda kesin işimi görürde almışken 1 defa alalım hiçte bakmıyordum düşük bütçeli sistemlere şu sistemlere şu fiyatlar yazık gerçekten ama yapıcak bir şey yok rx 7600 hiç işime yaramasa da 20ye apu sistem almak çok daha mantıksız geldi
olmadı satarsın hocam ekran kartını gene parasını çıkarır yani :) doğru diyorsun

Geri