Öneri İŞ İÇİN HAFİF VE ERGONOMİK LAPTOP ÖNERİSİ

marceline_27

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
913
Bütçe
50000
Arkadaşlar herkese selamlar,

Birkaç gün öncesinde bu laptopu satın almıştım (https://ty.gl/eljo5g4ci172v) şu an da stok yok. Bana gönderilen son laptop da bildiğiniz ikinci el bir laptop'du. Garantisi 6 ay önce başlamış, Windows kurulmuş vs vs. Bu laptopu özenle seçmiştim aslında. Hem bütçeme uygun hem de aradığım neredeyse tüm özellikleri barındırıyordu.

Şu an bu ayarda bir laptop bulmakta zorlanıyorum. Ya işlemci düşük kalıyor, ya laptop büyük oluyor 16" gibi ya da ram 16 gb oluyor. Biliyorsunuz ki artık bilgisayarlarda bile ram arttıramıyoruz, anakarta lehimli geliyor.

Ben kısaca attığım laptop gibi en fazla 50k bandında 14" ve altı minimum i7 ya da ryzen 7 bana iyi performans sağlayacak bir işlemci ve en düşük 32 gb ram içeren bir laptop bakıyorum. (tercihen 2k ekran olmasını isterim)

Bu konuda asusun modellerini direkt eliyorum çünkü laptop modellerinin bazılarında kapalı olmasına rağmen batarya yemekle birlikte kendi kendini pişirme probleminin kesin olarak çözüme kavuşup kavuşmadığını bilmiyorum. Bu riske de girmek istemiyorum.

Asus ve casper harici her türlü öneriye açığım.

evet 32 yokmuş ama 16 yetmezmi ki işleriniz için
bu çok güzel
Bence de çok güzel ama 16 yetmiyor. Fazla sekme açıyorum kullandığım programlar da bir tık ağır. Dolayısıyla 32 bile biraz sınırda kalıyor ama yeter yine de.

aynı işlemcili laptop bende mevcut gerçekten çok hızlı işleme sahip ama ısınıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikinci el düşünür müsün 2028e kadar garantili mağazadan sahibinden linki atabilirim

Bu fiyata çıktığımda şu daha mantıklı geliyor bana; https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.89.7
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikinci el düşünür müsün 2028e kadar garantili mağazadan sahibinden linki atabilirim
Bi bakabilirim bilgisayara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,529
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri