İş için laptop önerisi

nuheu

80+
Reaksiyon skoru
133
Merhabalar abim muhasebeci masaüstü güçlü bir sistemi var ama onu taşıyamadığı için laptopa ihtiyacı ofis programlarını kaldırıcak ve lol oynatacak 10-15k arası bi laptop önerebilir misiniz

Merhabalar abim muhasebeci masaüstü güçlü bir sistemi var ama onu taşıyamadığı için laptopa ihtiyacı ofis programlarını kaldırıcak ve lol oynatacak 10-15k arası bi laptop önerebilir misiniz

10 15 k iş gucu olan laptop olmaz 2 elden bakman lazım

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aspire Lite AL15-71P-51AR'nin paneli TN, Epey'de yanlış yazılmış.

IdeaPad Slim 3 83K10062TR'nin konfigürasyonu da yanlış yazılmış, satıcıların 8/256 şeklinde sattıkları görülüyor.

Pil ömrü çok önemli değilse bakılabilir.

Pil süresi daha uzun olur, gücü orantılıdır.

Aspire Lite AL15-71P-51AR'nin paneli TN, Epey'de yanlış yazılmış.

IdeaPad Slim 3 83K10062TR'nin konfigürasyonu da yanlış yazılmış, satıcıların 8/256 şeklinde sattıkları görülüyor.

Pil ömrü çok önemli değilse bakılabilir.

Pil süresi daha uzun olur, gücü orantılıdır.
https://www.epey.com/laptop/acer-aspire-lite-al15-71p-51ar.html

Bu ips degil mi ? Bilgisayarciya sordum sistemlerinde ips gozukuyormus

https://www.epey.com/laptop/acer-aspire-lite-al15-71p-51ar.html

Bu ips degil mi ? Bilgisayarciya sordum sistemlerinde ips gozukuyormus
Aspire 5 i5-12450H'ler IPS panel.

Muhtemelen karışıklık oluyor. Acer'ın i5-12450H'li IPS panelli modeli var ancak o ayrı model, bu ayrı model. Bu modelin paneli TN.

Acer'ın kendi TR sitesi bulunuyor.

1751461688200.webp

Aspire 5 i5-12450H'ler IPS panel.

Muhtemelen karışıklık oluyor. Acer'ın i5-12450H'li IPS panelli modeli var ancak o ayrı model, bu ayrı model. Bu modelin paneli TN.

Acer'ın kendi TR sitesi bulunuyor.

Alıntıyı görüntüle
Bu attiginiz cihaz trendyoldakiyle aynı sanırım.

https://www.trendyol.com/acer/aspir...-ssd-15-6inc-freedos-nx-j7mey-001-p-934198386

Bunda islemci ve cift fan olayi cazip ediyor. Panel olarak ips olmasa çok fark oluyor mu ? Yeni model laptop sonuçta i5 2.nesil dell latitude en son bilgisayarım gibi olmaz sanırım.

Acer I3 1205u ips panelli 9.999 tl ile linkteki arasinda kararsizim. 2000 tl verip linkteki mi daha mantikli ?

Ekler

• Screenshot_20250702-113043_Opera.webp
    Screenshot_20250702-113043_Opera.webp
    132 KB · Hit: 13
Bu attiginiz cihaz trendyoldakiyle aynı sanırım.
Trendyol'daki modelin bilgi sayfası.
Bunda islemci ve cift fan olayi cazip ediyor.
Aspire 5'te böyle, Aspire Lite hakkında detaylı iç bakım videosu görünmüyor.
Panel olarak ips olmasa çok fark oluyor mu ? Yeni model laptop sonuçta i5 2.nesil dell latitude en son bilgisayarım gibi olmaz sanırım.
Kişiye göre değişir. 13-14k fiyat bareminden itibaren IPS panelli modeller satılıyorken bunlara göre çok fark olur.
Acer I3 1205u ips panelli 9.999 tl ile linkteki arasinda kararsizim. 2000 tl verip linkteki mi daha mantikli ?
İşlemciden dolayı Aspire Lite 12450H daha mantıklı. Paneli kendi sitesinde TN olarak belirtilmiş, bazı kullanıcılar da tam TN değil yazıyor. Muhtemelen TN-IPS arasıdır, görüş açıları IPS gibidir ancak renk kalitesi TN gibidir. Böyleyse daha iyi. 12k bütçe varsa da alternatifi olmuyor.

Trendyol'daki modelin bilgi sayfası.

Aspire 5'te böyle, Aspire Lite hakkında detaylı iç bakım videosu görünmüyor.

Kişiye göre değişir. 13-14k fiyat bareminden itibaren IPS panelli modeller satılıyorken bunlara göre çok fark olur.

İşlemciden dolayı Aspire Lite 12450H daha mantıklı. Paneli kendi sitesinde TN olarak belirtilmiş, bazı kullanıcılar da tam TN değil yazıyor. Muhtemelen TN-IPS arasıdır, görüş açıları IPS gibidir ancak renk kalitesi TN gibidir. Böyleyse daha iyi. 12k bütçe varsa da alternatifi olmuyor.
Anladim çok teşekkür ederim 13-14 bandına çıksak ips panelli ddr5 çift fanlı bu işlemci ayarında var mı önereceğiniz model ?

Bende yorumlardan anladığım kadarıyla ekran kaliteli ips panele yakın. Ekran panel tipi Ahva demiş ama hiç duymadim sallamıs mı doğru mu bilmiyorum. TN panellerde led ekran olmuyor mu ?

Bunu haftasonu indirimiyle kuponla falan 11 e almaya çalışacağım. Diğer alacağım ilk baştaki model buydu. Sonra i5 li bu modelde karar kıldım.

Anladim çok teşekkür ederim 13-14 bandına çıksak ips panelli ddr5 çift fanlı bu işlemci ayarında var mı önereceğiniz model ?

Bende yorumlardan anladığım kadarıyla ekran kaliteli ips panele yakın. Ekran panel tipi Ahva demiş ama hiç duymadim sallamıs mı doğru mu bilmiyorum. TN panellerde led ekran olmuyor mu ?

Bunu haftasonu indirimiyle kuponla falan 11 e almaya çalışacağım. Diğer alacağım ilk baştaki model buydu. Sonra i5 li bu modelde karar kıldım.

Rica ederim.

Aspire 5 12450H modeli güvenilir satıcılarda 15k bandına çıkmış, 13.5k bandına tekrar düşerse olabilir.

AHVA denilen panel, Acer'ın kendi laptoplarında kullandığı görülen bir panel türü, sanırım; IPS Level panel gibi ancak isimlendirme farklı. LED denilen unsursa arka aydınlatma, bundan ziyade panel türü önemli aslında, LED başka bir konu.

1305U'lu modeli almamaya çalışın, 12450H'li Aspire Lite hem fiyat farkına değer hem de daha çok memnun edecektir. Son (veya hiç) tercih olsun, 9.5k fiyatı görür de fiyatına göre performansı ideal laptop aranırsa o başka tabii.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,304
Üyeler
183,974
Son üye
_frozen
Geri