işini görür bence illa 25bin gömmeye gerek yok diye düşündüm ama istersen LG 38wn95c-w, samsung g8, legion y34wz30, bulabilirsen alienware aw3821dw falan iyidir diye düşünüyorum pazar genişPaneli nasıldır? 7000TL ye ultrawide biraz ucuz değil mi?
Yurtdışındayım model olarak sorunum yok da işte bir türlü karar veremiyorum. OLED pek istemiyorum. Yazı konusunda sorun oluyormuş. Kodlama filan da yapıyorum.işini görür bence illa 25bin gömmeye gerek yok diye düşündüm ama istersen LG 38wn95c-w, samsung g8, legion y34wz30, bulabilirsen alienware aw3821dw falan iyidir diye düşünüyorum pazar geniş
OLED yazı konusunda sıkıntı olmuyor mu?Samsung Smart Odyssey OLED G8 LS34BG850SUXUF Monitör
Samsung Smart Odyssey OLED G8 LS34BG850SUXUF Monitör S34BG850SU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Asus ROG Strix XG309CM Monitör
Asus ROG Strix XG309CM Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Duyduğuma göre eskisi kadar ekran yanığı olmuyormuş OLED monitörlerde, üreticiler önlem alıyormuş o konu hakkındaYurtdışındayım model olarak sorunum yok da işte bir türlü karar veremiyorum. OLED pek istemiyorum. Yazı konusunda sorun oluyormuş. Kodlama filan da yapıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O
OLED yazı konusunda sıkıntı olmuyor mu?
49" G9 OLED nasıldır sizce?Duyduğuma göre eskisi kadar ekran yanığı olmuyormuş OLED monitörlerde, üreticiler önlem alıyormuş o konu hakkında
Mesaj otomatik birleştirildi:
İstersen ASUS'u al. senin için önemli midir bilmiyorum ama onun Hz değeri daha yüksek ama çözünürlüğü bir tık düşük.
renk için ultrawide tavsiye etmiyorum 1 tane kaliteli alıp yanına 2. almak daha mantıklı olur
gayet yeterli ve kaliteli, belki 25kya daha iyisinide bulabilirsiniz 32 inç flnASUS Proart PA278QV monitör 10.368TL ye iyi midir?
Arkadaşlar ASUS ProArt Display PA278QV monitörü 10.368TL ye alınır mı sizce iş için kullanacağım başlarda tek monitör olarak kullanacağım sonra 2. monitör alacağım.forum.donanimarsivi.com
Şu nasıl?