İŞ MAİLİMİZE GELEN TEHDİT MAİLİ!!

Genelde iş veya okul uzantılı resmi mail adresleri hedef alınarak böyle fake mailler geliyor, ciddiye almayın :D

Herkeze Selam Bu gün İş Mailimize Gelen Tehdit Maili Bu konuda Hangi yolu İzleyebiliriz Herhangi Bir erişim Durumu Yok Zaten kopyalla yapıstır olarak atmıslar
bundan 2 3 gün oncedende sahte asılsız şirket maillerinden iş teklifi diye trojen vs vs göndermişlerdi avira farketti kurtulduk. onunla alakası olabilirmi? Alıntıyı görüntüle
Cümlede tutarsızlık var."Benim hazırladığım virüs yakında sisteminize bulaştı" yazıyor.Gerçek olduğunu hiç sanmıyorum

Herkeze Selam Bu gün İş Mailimize Gelen Tehdit Maili Bu konuda Hangi yolu İzleyebiliriz Herhangi Bir erişim Durumu Yok Zaten kopyalla yapıstır olarak atmıslar
bundan 2 3 gün oncedende sahte asılsız şirket maillerinden iş teklifi diye trojen vs vs göndermişlerdi avira farketti kurtulduk. onunla alakası olabilirmi? Alıntıyı görüntüle
Cidden güldüm korkmak yerine

Yetişkin şeyleri izlemek ülkede yasak değil ki. Sadece pedofili içeriklerde izleyen yada depolayan için sorun teşkil ediyor.

Siber Suçlarla Mücadele Dairesi ile iletişime geçip, sorununuzu anlatın.

Ekler

• Screenshot_20210524-154105.png
    Screenshot_20210524-154105.png
    355.9 KB · Hit: 67
Korkmanın gerektirecek bir durum yok. Fakat siber suçlara gidecekseniz komple cihaz kasasını inceleme için istiyorlar haberin olsun.

Geri