İsg okuyan arkadasima sorduğumda ve googledan cevabimi alamadigim icin yapay zekalara sorduğumda; (sorduklarım: chatgpt, gemini, grok, copilot) bu bölümü okuyabilirsin fakat meslek lisesi mezunlarına yapılan puan avantajından yararlanamazsin demislerdi. tabi ne kadar güvenebilirim bilememEA diye biliyorum.
Peki tıbbi sekreterlik dökümantasyon bölümü say mı yoksa tyt ile mi alıyor sadeceDediğin bölüm 4 yıllık SAY bölümü tyt ye meslek lisesi mezunu isen +50 puan alıyon o otomatik bütün yks puanlarına etki ediyor
Tyt ile giriliyor ama bölüm elde patlamak üzere devlet son dönemlerde aşırı fazla tıbbi sekreter aldı haberin olsunPeki tıbbi sekreterlik dökümantasyon bölümü say mı yoksa tyt ile mi alıyor sadece
Ben özellerde çalışmayı düşünüyorum, özelde iş bulunur mu bu bölüm ile pekiTyt ile giriliyor ama bölüm elde patlamak üzere devlet son dönemlerde aşırı fazla tıbbi sekreter aldı haberin olsun
Hiçbir fikrim yok aga malesef o konudaBen özellerde çalışmayı düşünüyorum, özelde iş bulunur mu bu bölüm ile peki
Senin dediğin olay kpss ile devlete atanma değil miHiçbir fikrim yok aga malesef o konuda