İş yeri için uygun fiyatlı masaüstü pc arıyorum. Parça satışı yaptığımız muhasebe programı ve bir kaç web sitesi üzerinden çalışılacak. i3, 8 gb ram ve ssd 256 gb düşündüm. Güvenilir site var mı? Tavsiyeleriniz var mı?
tam bütçe nedirİş yeri için uygun fiyatlı masaüstü pc arıyorum. Parça satışı yaptığımız muhasebe programı ve bir kaç web sitesi üzerinden çalışılacak. i3, 8 gb ram ve ssd 256 gb düşündüm. Güvenilir site var mı? Tavsiyeleriniz var mı?
sadece kasa olacak. Sitelere baktım, 7500 -15 bin arası rakamlar var 10 nesil için, karar veremedim.tam bütçe nedir
kasa + monitör set mi yapacaz
sadece kasa mı
Sitelere baktım, 7500 -15 bin arası rakamlar var kafam karıştı, 10 nesil için, karar veremedim.bütçenin tam olarak nedir
500 ssd sizin için daha iyi olurismini internete yazarsanız çıkar link atılmıyor çünkü.
Bakayım dostum, bu aradığımdan da iyi, sağol.ismini internete yazarsanız çıkar link atılmıyor çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
500 ssd sizin için daha iyi olur
Monitör var dostum ama bu önerini saklayacağım. Önümüzdeki aylarda lazım olursa alırım, çok sağol.monitör olarak https://www.akakce.com/monitor/en-u...lhd-free-sync-hdmi-ips-fiyati,1453206759.html
alabileceğin uygun bir monitör 4k ya monitör istersen başka bir şey öneririm.