Glitchy
80+ Silver
Dahası
Olm video çek bari bakalım, benim kasa gibiyse çivilerini söküp TAK TAK ÇAK ÇAK vurup çıkarmalısın.Olmuyor.
Olm video çek bari bakalım, benim kasa gibiyse çivilerini söküp TAK TAK ÇAK ÇAK vurup çıkarmalısın.Olmuyor.
Belki içinde bir şey vardır.Olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama açmak istiyorum meraktan
Evet 4 tane vida var çıkardım ama nerden çıkardığımı unuttumOlm video çek bari bakalım, benim kasa gibiyse çivilerini söküp TAK TAK ÇAK ÇAK vurup çıkarmalısın.
Bi sorun olmuştur kabloları kontrol edicektir mesela?
Olm video çek bari bakalım, benim kasa gibiyse çivilerini söküp TAK TAK ÇAK ÇAK vurup çıkarmalısın.
Dediğiniz gibi açtım içinde değişik şeyler var.Normalde yan kapagin arkasinda vida olur rahatça acarsın bu kasayı percimlemişler açmak için matkap ve perçim patlatma ucu gerekir
TAK TAK ÇAK ÇAK mı vurdun ÇITARTT diye sesmi çıktı ?Dediğiniz gibi açtım içinde değişik şeyler var.
@Sherlock Holmes bu ekran kartın modeli ve ederi ne kadardır biliyor musunuz?Hava takılı olmayan kablo var.
Buradan nasıl bilelim hocam@Sherlock Holmes bu ekran kartın modeli ve ederi ne kadardır biliyor musunuz?
Ekran kartını sökün. Arkalı önlü çekin. Daha sağlıklı bir yorum yaparız. Böyle bir şey görünmüyor.@Sherlock Holmes bu ekran kartın modeli ve ederi ne kadardır biliyor musunuz?
3090 a benziyor kartİçinde ciddi ciddi ekran kartı çıktı nsjakajaa