Neler Yeni

Işığı Yanıyor Ancak Mouse Çalışmıyor

cskndg00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Coşkun Dağ
Beyler Rampage smx r85 gentle beyaz mouse var bende fakat elektrik gitti geldi mouse pc ye takınca ortadaki güç ışığı yanıyor pc mouseu arızalıtanımadı olarak görüyor telefondada aynı nereye taksam mouseun güç ışığı yanıyor ama imleç yok tanınmıyor bişi olmuşmudur garantiye girerim servisi arasam çözüm varmı nolur acil yardım birde aygıt yöneticisinde fare ve diğer işaretler kısmı yok başka mouse takıp denemedim

525346

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
mr.esat
İlgilendiği Kategoriler
Counter Strike: Global Offensive
Gönder garantiye, daha elektrik gidip gelmesine bile dayanamayacak kadar âdi bir mouse ise, değiştirirler inşallah. Şayet de değiştirmez ise, bırakın gitsin. Bir daha Rampage çöpüne bulaşmayın, 120 liraya Katar Pro alın, ya da eliniz küçükse G203 de alabilirsiniz.

Silvers

80+
Birkaç ay önce kardeşime Rampage Glory almıştım. Tozlandı diye tekerleğin olduğu bölüme üflersek mouse çalışmayı durduruyordu. Serviste "Program üzerinden yazılım sıfırlaması yapsaydınız düzelirdi yollamanıza gerek yoktu." demişlerdi. "Çalışmadığı sırada program mouse'u tanımıyor bu yüzden sıfırlama yapılmıyor." demiştim, 3 aydır cevap yok. Bilgisayar kapalıyken üfleyince sıkıntı çıkmıyormuş onuda çözdüm. Kapalıyken üfleyince kendine geliyor mouse nedense. Allahım sen akıl fikir ver.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim taktiği dene ve üfüttür. Olmadı garantiye yolla ki en mantıklı çözümü budur.

Top Bottom