ben de uzun süre bekledim yağmacı bekliyordum gelmedi bu ve rgx gelmişti o zamanlar rgx sevmiyordum ışık muhafızı almıştım keşke rgx alsaymışım 2 gün sonra yağmacı geldi ama o zaman iade şeyi yoktu kullanmıştım yükseltmişrimSalla o zaman bunu bi içeriğe dönüştürmeye karar verdim vandal skini bekliyorum gün 28 diye
Bir youtube kanalı iade politikasını çökertmişti ve güncellendi, yükseltilmiş skinler mahsus sadece 1 kere iade yapılabilir artık git yap benceben de uzun süre bekledim yağmacı bekliyordum gelmedi bu ve rgx gelmişti o zamanlar rgx sevmiyordum ışık muhafızı almıştım keşke rgx alsaymışım 2 gün sonra yağmacı geldi ama o zaman iade şeyi yoktu kullanmıştım yükseltmişrim
Random hesap almanı önermem e postası falan boşsa hemen kap e postanı gir yoksa bu tür hesaplar garantili bile olsa 1 ay sonra şikayet edip geri alıyorlar o yüzden dikkatli olunValoranta ilk defa başladım random hesap alayım dedim hesaptan spectrum phantom ejder vandal iyon operatör olan 82 seviye hesap geldi 55 TL ye 9 gündür daha benden başka giren olmadı hesaba ama oynamayı bilmediğim için arkadaşa verdim o kullanıyor