Katılıyorum.Merhaba,
Bildiğiniz üzere isim değişikliği artık profil üzerinden yapılıyor. Olması gerektiği gibi. Fakat bu değişiklik 1 seferliğine yapılıyor.
Örnek verecek olursak kullanıcı ismimi 29 Ağustos 2020 tarihinde değiştirmiş bulunuyorum. Bu değişiklik 180 günde 1 yapılabilir. 180 Gün 6 ay demektir, ve 6 ay oldukça uzun bir süredir. Bu sayede isim değişikliği oyuncak haline gelmez, ve isiminden rahatsız olanlar multi hesap açmaya başvurmaz. Eğer 180 gün kısa geliyorsa, 200 veya 230 olarak değiştirilebilir.
En son olan nick değişikliğinden sonra kafalar karıştı zaten, ismini değişen biri 6 ay sonra tekrar değişirse (forumda da bir sürü insan olduğunu da düşünün.) işler ve kafalar tam karışır. Bence değiştirmeyenler için 1 hak, değişenlere de hak verilmemesi daha uygun. "Bu kim acaba eski biri mi?" diye profil>hakkında kısmına kadar gitmek de zor.
Kimse kimseyi tanımak zorunda değil. O kişinin az çok yazı ve bilgi içeriğine bakarak veya profil resimine bakarak kim olduğunu anlayabilirsiniz. Zaten tanıdığınız üyelerle genelde Discord gibi mecralarda irtibattasınız. (Genel olarak üyeler tanıdıkları üyeler ile irtibattalar)En son olan nick değişikliğinden sonra kafalar karıştı zaten, ismini değişen biri 6 ay sonra tekrar değişirse (forumda da bir sürü insan olduğunu da düşünün.) işler ve kafalar tam karışır. Bence değiştirmeyenler için 1 hak, değişenlere de hak verilmemesi daha uygun. "Bu kim acaba eski biri mi?" diye profil>hakkında kısmına kadar gitmek de zor.
o zaman minimum 1 yıl olmalı.Kimse kimseyi tanımak zorunda değil. O kişinin az çok yazı ve bilgi içeriğine bakarak veya profil resimine bakarak kim olduğunu anlayabilirsiniz. Zaten tanıdığınız üyelerle genelde Discord gibi mecralarda irtibattasınız. (Genel olarak üyeler tanıdıkları üyeler ile irtibattalar)
Konumuz benim ''Yazı stilim'' değil, kullanıcı adı değişikliğidir. Konuyu amacı dışına çıkarmamanız önerilir.Treyarch.
Kullandığınız tarz "yazı stili" değildir. Yazı stilleri şu şekildedir: Arial, Book Antiqua, Corier New, Times New Roman...
İyi günler.