Neler Yeni

İsim Değişiklik Hakkının 180 Günde 1 Dolması

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
İlk adımı atacaksanız, Semih isminin baş harfini büyük yaparak, ilk adımı atabilirsiniz.
Kullanıcı adları kişiseldir. İsteyen büyük, isteyen küçük yazar. Bu tamamen o kişinin kendine ne isim koyduğuna bağlıdır.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
@RevDeisDou ,

Semih bir özel isimdir. Özel isimler büyük harfle yazılır.

Konuyu amacı dışına çıkarma teşebbüsünde bulunduğunuz için raporlama butonunu kullanıyorum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
@RevDeisDou ,

Semih bir özel isimdir. Özel isimler büyük harfle yazılır.

Konuyu amacı dışına çıkarma teşebbüsünde bulunduğunuz için raporlama butonunu kullanıyorum.
Semihin özel isim olması hiçbir şeyi değiştirmez. O zaman başta Semihe aynı şeyi dediğiniz için aynısını size yapıyorum.

İyi forumlar.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
İlk adımı atacaksanız, Semih isminin baş harfini büyük yaparak, ilk adımı atabilirsiniz.
“yaparak” kelimesi bir zarf-fiil olduğundan dolayı ve zarf-fiillerden sora virgül getirilemez. Lütfen imla kurallarına dikkat edin. Rapor ediyorsanız da edin lütfen.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
“yaparak” kelimesi bir zarf-fiil olduğundan dolayı ve zarf-fiillerden sora virgül getirilemez. Lütfen imla kurallarına dikkat edin. Rapor ediyorsanız da edin lütfen.
Bana internet üzerinden mesaj alıntılayarak cevap vermeyiniz. İsminiz ile alakalı dediğim şeyi aslından saptırmak için böyle arayışlar içerisinde olmayınız.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom