- Konu Sahibi Konu Sahibi
evetKart Gddr6x mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartım mı arızalı ya da bakım mı yapılmalı?Bende balıkesirdeyim rtx 3060 ventusx2 rdr2 de 74 görüyo max
Kasa onü mesh 2 fan 1 egzoz var
evetKart Gddr6x mi ?
ekran kartım mı arızalı ya da bakım mı yapılmalı?Bende balıkesirdeyim rtx 3060 ventusx2 rdr2 de 74 görüyo max
Kasa onü mesh 2 fan 1 egzoz var
Gddr6x asus dual modeli böyle ekran kartında bi arıza yok sıcak çalışıyor gddr6xevet
ekran kartım mı arızalı ya da bakım mı yapılmalı?
Gddr6x asus dual modeli böyle ekran kartında bi arıza yok sıcak çalışıyor gddr6x
Sizlik bi sıkıntı yok. Model problemli kasanızla psunuzla alakalı bir şey yok yaniEmin miyiz bir sıkıntı yok yani.
86 yı gördüm ilk kez
Dostum sistemimiz neredeyse aynı sen kaç dereceleri görüyorsun yük altında?Havalar çok sıcak ondan dolayı olabilir.
Ekran kartı max 80 dereceleri görüyorcevaplarınız için teşekkür ederim 88 dereceleri gördü kart sanırım sıcaklardan dolayı çünkü yük altında ısınması hariç sıkıntılı bir durumu yok kartın furmark testini 80 derece ile tamamlamıştı zamanında.
Dostum sistemimiz neredeyse aynı sen kaç dereceleri görüyorsun yük altında?
Knk 2. Else macunu kurumuşturevet
ekran kartım mı arızalı ya da bakım mı yapılmalı?
servise yolladınız mı ? aynı karta sahibim aynı kronik ısınma sorunu.cevaplarınız için teşekkür ederim 88 dereceleri gördü kart sanırım sıcaklardan dolayı çünkü yük altında ısınması hariç sıkıntılı bir durumu yok kartın furmark testini 80 derece ile tamamlamıştı zamanında.
Dostum sistemimiz neredeyse aynı sen kaç dereceleri görüyorsun yük altında?
sorun servise gidince düzeldi mi?servise yolladınız mı ? aynı karta sahibim aynı kronik ısınma sorunu.