ISINMA SORUNU RTX 2060 GAMİNG Z

nasıl tarif edim bende bilmiyorum valla ince bir gıcırdama sesi gibi. masaüstündeyken yok oyuna girince oluyor. fanlardan geliyor olabilir. oda yoktu dün gece fark ettim her gün icat çıkarıyor kart ya .

Dediğim gibi büyük ihtimalle Coil Whine sesi o. Performansa bir etki yapmaz ayrıca ana menüde olmasına rağmen kartı %96 kullanıldığı için o kadar ısınması da normal.
Coil Whine da performansa bir etki yapmıyor ancak garantiye yollarsanız direkt olarak yeni kart yolluyorlar.

Dediğim gibi büyük ihtimalle Coil Whine sesi o. Performansa bir etki yapmaz ayrıca ana menüde olmasına rağmen kartı %96 kullanıldığı için o kadar ısınması da normal.
Coil Whine da performansa bir etki yapmıyor ancak garantiye yollarsanız direkt olarak yeni kart yolluyorlar.
teşekkürler. izledim Coil Whine nedir diye bilgilendim. direkt sıfırı veriyorlarsa mantıklı garantiye yollamak. uzun sürer mi garantiden gelmesi bir bilginiz var mı bu konuda.

teşekkürler. izledim Coil Whine nedir diye bilgilendim. direkt sıfırı veriyorlarsa mantıklı garantiye yollamak. uzun sürer mi garantiden gelmesi bir bilginiz var mı bu konuda.

Şu an göndermeyin bence bilemiyorum Süleyman Soylu sokağa çıkma yasağı gelebilir tarzı açıklamalar yaptı. Şimdi ekran kartının gidip de gelmemesi var :D Bence biraz bekle.

Şu an göndermeyin bence bilemiyorum Süleyman Soylu sokağa çıkma yasağı gelebilir tarzı açıklamalar yaptı. Şimdi ekran kartının gidip de gelmemesi var :D Bence biraz bekle.
Şu anda zaten göndersem gitmez , gitse geri gelmez :D mecbur en iyisi biraz beklemek

OYUNA GİRER GİRMEZ KART BİR ANDA 70 DERECELERİ GÖRÜYOR FANLARI AÇIYOR BÖYLE BİR SIKINTI YAŞAYAN VAR MI İNCEDEN DE BİR CIZIRTI GELMEYE BAŞLADI. SERVİSE Mİ GÖTÜRMELİYİM DAHA 1 SENELİK KART
termal macununu yenilemenden 3 ay geçtiyse bidaha yenile

Karta servis dışında kesinlikle siz müdahale etmeyin. Garanti dışı kalır kart. Sıcaklık normal. Ses Coil Whine sorunu. Servise gönderin.

Karta elleme, coil Whine sorunu var. Garanti dışı kalırsa kartı değiştirmezler kartı o şekilde kullanmak zorunda kalirsin. Termal macunla düzelecek bir sorun değil bu. Her markada oluşabilecek bir sorun bu coil Whine, şans işi.

Geri