- Konu Sahibi Konu Sahibi
boşta 39-40 geziyor. ayda bir kere temizlerim aldığımdan beri pis kullanma huyum yokBoşta kaç derece alıyorsun? 1 yıl olmuş hiç temizleme vs yaptın mı kasana ?
boşta 39-40 geziyor. ayda bir kere temizlerim aldığımdan beri pis kullanma huyum yokBoşta kaç derece alıyorsun? 1 yıl olmuş hiç temizleme vs yaptın mı kasana ?
nasıl tarif edim bende bilmiyorum valla ince bir gıcırdama sesi gibi. masaüstündeyken yok oyuna girince oluyor. fanlardan geliyor olabilir. oda yoktu dün gece fark ettim her gün icat çıkarıyor kart ya .
teşekkürler. izledim Coil Whine nedir diye bilgilendim. direkt sıfırı veriyorlarsa mantıklı garantiye yollamak. uzun sürer mi garantiden gelmesi bir bilginiz var mı bu konuda.Dediğim gibi büyük ihtimalle Coil Whine sesi o. Performansa bir etki yapmaz ayrıca ana menüde olmasına rağmen kartı %96 kullanıldığı için o kadar ısınması da normal.
Coil Whine da performansa bir etki yapmıyor ancak garantiye yollarsanız direkt olarak yeni kart yolluyorlar.
O zaman sen bir servise yolla kartı kafan rahatlasın..boşta 39-40 geziyor. ayda bir kere temizlerim aldığımdan beri pis kullanma huyum yok![]()
Eyvallah teşekkür ederim. Servis süreleri hakkında bilginiz var mı ?O zaman sen bir servise yolla kartı kafan rahatlasın..
Maalesef bir bilgim yok o konuda...Eyvallah teşekkür ederim. Servis süreleri hakkında bilginiz var mı ?
teşekkürler. izledim Coil Whine nedir diye bilgilendim. direkt sıfırı veriyorlarsa mantıklı garantiye yollamak. uzun sürer mi garantiden gelmesi bir bilginiz var mı bu konuda.
Şu anda zaten göndersem gitmez , gitse geri gelmezŞu an göndermeyin bence bilemiyorum Süleyman Soylu sokağa çıkma yasağı gelebilir tarzı açıklamalar yaptı. Şimdi ekran kartının gidip de gelmemesi varBence biraz bekle.
termal macununu yenilemenden 3 ay geçtiyse bidaha yenileOYUNA GİRER GİRMEZ KART BİR ANDA 70 DERECELERİ GÖRÜYOR FANLARI AÇIYOR BÖYLE BİR SIKINTI YAŞAYAN VAR MI İNCEDEN DE BİR CIZIRTI GELMEYE BAŞLADI. SERVİSE Mİ GÖTÜRMELİYİM DAHA 1 SENELİK KART
ben hiç yenilemedim ekran kartının macununu ben vida sökersem garantiden çıkıyor diye biliyorumtermal macununu yenilemenden 3 ay geçtiyse bidaha yenile
Bu sıcaklığa ana menüde daha oyuna girmeden ulaşıyor ama.