ISINMA SORUNU RTX 2060 GAMİNG Z

emrejan

80+
Reaksiyon skoru
17
OYUNA GİRER GİRMEZ KART BİR ANDA 70 DERECELERİ GÖRÜYOR FANLARI AÇIYOR BÖYLE BİR SIKINTI YAŞAYAN VAR MI İNCEDEN DE BİR CIZIRTI GELMEYE BAŞLADI. SERVİSE Mİ GÖTÜRMELİYİM DAHA 1 SENELİK KART

PUBG ve WARZONE giriyorum bunlarda böyle önceden böyle bir şey yaşamıyordum 1 aydır falan böyle

İnceden gelen cızırtı Coil Whine'dır. Pubg ve Warzone'da ise 70 derece bence gayet normal sıcaklık. Driver güncellediyseniz eski kullandığınız driver'a dönün.
Fan sesi mi çok rahatsız ediyor onu da anlamadım?

70 derece düşük bir sıcaklık.
Ancak ses gelmesi normal degil, servise yolla.

İnceden gelen cızırtı Coil Whine'dır. Pubg ve Warzone'da ise 70 derece bence gayet normal sıcaklık. Driver güncellediyseniz eski kullandığınız driver'a dönün.
Fan sesi mi çok rahatsız ediyor onu da anlamadım?
Ayne hocam çok yüksek çıkıyor fanlar çalışınca 1 senedir oynuyorum önceden böyle olmuyordu. birde macunu falan kuruyup sıkıntı çıkarmasın diye tedirginim. pubg ana menüde bir anda 72leri görüyor . bir ekran görüntüsü yolluyorum.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (3).webp
    Ekran Görüntüsü (3).webp
    151.7 KB · Hit: 150
OYUNA GİRER GİRMEZ KART BİR ANDA 70 DERECELERİ GÖRÜYOR FANLARI AÇIYOR BÖYLE BİR SIKINTI YAŞAYAN VAR MI İNCEDEN DE BİR CIZIRTI GELMEYE BAŞLADI. SERVİSE Mİ GÖTÜRMELİYİM DAHA 1 SENELİK KART
Ses'in nasıl bir ses olduğunu bilmediğim için fazla bir şey diyemeyeceğim ama sorun olabilir, 70 derece ortalama bir sıcaklıktır kartlar için boşta kaç derece olduğunu bir kontrol et ona göre bir değerlendirme yap sıcaklık içinde..

Son düzenleme:
Ses'in nasıl bir ses olduğunu bilmediğim için fazla bir şey diyemeyeceğim ama sorun olabilir, 70 derece ortalama bir sıcaklıktır kartlar için fakat oyuna girer girmez 70 olması garip çünkü ısının oyunda vakit geçirdikçe artması gerekir bence kafan rahat olması için sen bir baktır ekran kartına..
nasıl tarif edim bende bilmiyorum valla ince bir gıcırdama sesi gibi. masaüstündeyken yok oyuna girince oluyor. fanlardan geliyor olabilir. oda yoktu dün gece fark ettim her gün icat çıkarıyor kart ya .

nasıl tarif edim bende bilmiyorum valla ince bir gıcırdama sesi gibi. masaüstündeyken yok oyuna girince oluyor. fanlardan geliyor olabilir. oda yoktu dün gece fark ettim her gün icat çıkarıyor kart ya .
Boşta kaç derece alıyorsun? 1 yıl olmuş hiç temizleme vs yaptın mı kasana ?

Coil Whine sorunu olsa gerek. Yani servislik olmuş kart.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,351
Üyeler
192,690
Son üye
TolgahanYagzz
Geri