Neler Yeni

Isınmayan güzel görünümlü bir kasa!

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda Yusuf Karaçavuş
Aşağıdaki sistemi( oyun için )yavaş yavaş topluyorum Kasa ne önerirsiniz ve sistem nasıl olmuş?
İleriye dönük topluyorum ilerde daha da iyilerini takmak için bu anakarti seçtim başka onerebileceginiz neler var?
Bir de ssd de karar veremedim size sormak istedim suan da hdd kullanıyorum onu takmayı düşünüyorum ama hdd den ssd ye Windows u atıp ssd de kullanılabilirim nasıl plur bi fikriniz var mı
İşlemci: Amd Ryzen 5 3600
Anakart: Msi B450 Gaming Plus Max 4133Mhz Ddr4
Ekran Kartı: Msi Radeon Rx 570 4Gb
Power Supply: Corsair Vs550 serisi 550W
Ram: Adata XPG Spectrix D80 16GB(2x8GB) 3000MHz DDR4 Ram

Son düzenleme:

muratsoner

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Murat Soner
Aşağıdaki sistemi( oyun için )yavaş yavaş topluyorum Kasa ne önerirsiniz ve sistem nasıl olmuş?
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600
Anakart: MSI B450 Gaming Plus Max 4133Mhz Ddr4
Ekran Kartı: MSI Radeon Rx 570 4Gb
RAM: Adata XPG Spectrix D80 16GB(2x8GB) 3000MHz DDR4 RAM
Beni yanlış anlamayın ama işlemci ile ekran kartı çok dengesiz olmuş. 1600 af ye düşürüp ekran kartını yükseltebilirsin. Kasa olarak Dark Guardian olabilir spec delta olabilir.

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,055
İsim
Ömer
Steam
fieryz
MSI Mag Forge 100R

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda Yusuf Karaçavuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Beni yanlış anlamayın ama işlemci ile ekran kartı çok dengesiz olmuş. 1600 af ye düşürüp ekran kartını yükseltebilirsin. Kasa olarak Dark Guardian olabilir spec delta olabilir.
İleriye dönük bir sistem topluyorum. Şuanlık rx570 bi 6 ay sonra veya 1 yıl sonra satıp üstüne para ekleyip daha iyi bir şeylere geçeceğim zaten piyasa şuan çok kötü ondan dolayı işlemciyi yüksek tuttum
Mesaj otomatik birleştirildi:

işlemciyi veya anakartı kısıp ekran kartını rx580 veya 1650s yap
Dediğim gibi ileriye dönük topluyorum ondan dolayı rx570 i seçtim ileri zamanlarda rx580 veya 1650s den daha iyi ekran kartları takabilmek için
tavsiyeniz için teşekkürler

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
İleriye dönük topluyorum ilerde daha da iyilerini takmak için bu anakarti seçtim başka onerebileceginiz neler var?
Bir de SSD de karar veremedim size sormak istedim suan da HDD kullanıyorum onu takmayı düşünüyorum ama HDD den SSD ye Windows u atıp SSD de kullanılabilirim nasıl plur bi fikriniz var mı

3600 e 570 ferrariye tğü olmuş gibi

muratsoner

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Murat Soner
İleriye dönük bir sistem topluyorum. Şuanlık rx570 bi 6 ay sonra veya 1 yıl sonra satıp üstüne para ekleyip daha iyi bir şeylere geçeceğim zaten piyasa şuan çok kötü ondan dolayı işlemciyi yüksek tuttum
Tabi tercih meselesi. 3600 gayet sağlam işlemci fakat kule tipi soğutucu almanı öneririm. Malum önümüz sıcak arctic freezer 34 e spor duo modeli fiyat olarak güzel yada msi core frozr bakabilirsin. Ekran kartı idare eder ileride değiştirirseniz sorması ayıp ne almayı düşünürsünüz?

Bir de SSD de karar veremedim size sormak istedim suan da HDD kullanıyorum onu takmayı düşünüyorum ama HDD den SSD ye Windows u atıp SSD de kullanılabilirim nasıl plur bi fikriniz var mı
en son sorunu şimdi gördüm videoda olan yöntem ile klonlama yapabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda Yusuf Karaçavuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tabi tercih meselesi. 3600 gayet sağlam işlemci fakat kule tipi soğutucu almanı öneririm. Malum önümüz sıcak arctic freezer 34 e spor duo modeli fiyat olarak güzel yada MSI core frozr bakabilirsin. Ekran kartı idare eder ileride değiştirirseniz sorması ayıp ne almayı düşünürsünüz?

en son sorunu şimdi gördüm videoda olan yöntem ile klonlama yapabilirsiniz.
video için teşekkürler ekran kartı daha bakmadım şuanlık aklımda bir şey yok yeni çıkacak f/p ürünlerine bakarım diyorum rx5700 gibi o zaman yine buraya uğrarım büyük ihtimal :D

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
Göksel Gündüz
Vatanbilgisayarda çalışan bir çalışan şu kasa için ısınmıyor demişti youtube'da yayın yaparken. Ama bunda 650Watt güç kaynağı var, sen güç kaynaksız mı arıyorsun.

LURKER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Yiğit Erbabı
msi mag force 100r dark guardian dark guardian mini rampage hacker

Sezgin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Sezgin Çoban
Hocam bende yavaştan topluyorum sistemi ve araştırma yaparak bu kasayı almayı planlıyorum corsair spec deltadan daha iyi bir kasa

Link;

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Arda Yusuf Karaçavuş
Vatanbilgisayarda çalışan bir çalışan şu kasa için ısınmıyor demişti youtube'da yayın yaparken. Ama bunda 650Watt güç kaynağı var, sen güç kaynaksız mı arıyorsun.

evet güç kaynaksız arıyorum

Son düzenleme:
Top Bottom