G.P.U
80+ Silver
Peki ya çöldeki araplar nerden bilsin bunu daha 90 lı yıllarda bile bilgi çok kısıtlı ve yawaş yayılıyordu 600 lü yıllarda bırak arapların dünyanın yuvarklak olmasını yaz kış gibi mevsimlerin bile olduğunu bilmiyordu bu yüzden kuranda asla yaz ve kış gibi mevsimlerden bahsedilmezAlıntıyı görüntüle
Hani Tanri Olmustu kitabidir ve Dunyanin yuvarlak oldugu taa Galilo'nun kesfinden beri biliniyor. Orta cag yani.
Yemin ediyorum ne kadar bilgiden yoksun ya. Dunya'nin yuvarlak oldugunu yakin zamanlarda kesfedildigini falan dusunuyorsun.
Evrenin sonsuz oldugunu savunanlarda materyalistler, kambiyen patlmasinin kesfinden beri bunu sorguluyor zaten.
Big Bang olayiin kesfinden beri de ezeli ve ebedi olmadigi biliniyor.
O yuzden bos yapma okul cocugu.
Sonra şöyle bi söz vardı gökyüzü neden düşmez? Çünkü Allah tarafından yukarıda tutuluyor.
Yani göğün yukarıya doğru sınır olduğu sanılırdı ve yana doğruda sonsuz genişliyor.
İnanmıyorsan araştırabilirsin. (Burada kimsenin inancını yargılamıyorum isteyen istediğine inanbilir ama bazı gerçekleri öne sürerek yanlış verilen bilgilerin yanlış olduğunu kanıtlamaya hakkım vardır diye düşünüyorum)