Natüralist bir kafadaysan bilim cahilliktir.bilim =
Natüralist bir kafadaysan bilim cahilliktir.bilim =
Hee vallahi aşıda chip var diyen dayıdan ne farkımız kalırdı değil mi? Ama sorun yok ben düşünce özğürlüğünü savunuyorum her hangi bir insana zarar vermedikce çok da mühim değilNatüralist bir kafadaysan bilim cahilliktir.
Hıhı din ırka göre değişen bişey zatenkanalı tanımıyorum ama din toplumsaldır.
Oradan düşünce özgürlüğüne nasıl geldin?Arkadaşın söylediği şeyle senin söylediğin şeyin en ufak alakası bile yok.Hee vallahi aşıda chip var diyen dayıdan ne farkımız kalırdı değil mi? Ama sorun yok ben düşünce özğürlüğünü savunuyorum her hangi bir insana zarar vermedikce çok da mühim değil
Öyle kardeşim. Ülkedeki müslümanlar sence araştırıp islamı mı buldu?Hıhı din ırka göre değişen bişey zaten
Araştırdı ya da araştırmadı diye bir genelleme yapılamaz.Taklidi imanı olan da var Tahkiki imanı olan da.Öyle kardeşim. Ülkedeki müslümanlar sence araştırıp islamı mı buldu?
Eee adam demiş bilimi redden ahmaktır diye bende dedim istediği gibi reddetsin önemli değil birine zararı yoksa istediği gibi düşünsünOradan düşünce özgürlüğüne nasıl geldin?Arkadaşın söylediği şeyle senin söylediğin şeyin en ufak alakası bile yok.
Bazıları araştırır bazıları araştırmaz bu sana düşmez herkesin inancı kendine sen belli ki türksün ve müslüman değilsin dinin toplumsal olmadığını kanıtlıyorsunÖyle kardeşim. Ülkedeki müslümanlar sence araştırıp islamı mı buldu?
Adam bilimi reddetmekten değil natüralizmi reddetmekten bahsediyor.Natüralizm bir olgu değildir bir inançtır ve bildiğim kadarıyla İmam Gazali'nin nedensellik ilkesine aykırıdır.Ortada bilimi reddetmek gibi bir durum yok.Eee adam demiş bilimi redden ahmaktır diye bende dedim istediği gibi reddetsin önemli değil birine zararı yoksa istediği gibi düşünsün
Kafam karıştı ben mi yanlış anlıyorum siz mi?
Hayır. Anlamadığın şey sen diğer dinleri araştırmadın bile. Araştırdıysan bile sadece Kuranı okudun. Eğer başka ülkede doğsaydın sadece incili okuyup hristiyan olacaktın.Bazıları araştırır bazıları araştırmaz bu sana düşmez herkesin inancı kendine sen belli ki türksün ve müslüman değilsin dinin toplumsal olmadığını kanıtlıyorsun
Ben de diyorum ki sananeHayır. Anlamadığın şey sen diğer dinleri araştırmadın bile. Araştırdıysan bile sadece Kuranı okudun. Eğer başka ülkede doğsaydın sadece incili okuyup hristiyan olacaktın.