Sami Järvi
80+ Silver
K-kanka ingilizceyi unuttumergen is problems
K-kanka ingilizceyi unuttumergen is problems
Hiç izlemedim daha önce.5 Dakika efe aydal izledikten sonra ben ;
Ateistlere laf edilse yobaz oluruz, uyarı yeriz haklı olarak.Leave İslam Karşim Adam Doğru Söylüyor.
Boş Şeyler'den Arınması Lazım İnsanın 14 Yaşındayken Bu Boş Şeyi Reddettim Ve O Günden Beri Kendimi Daha Özğür Hissediyorum Sanki Kelepçelerimden Kurtulmuş Gibi.
Kendi Düşüncemi Söylüyorum. Saygılımı Oluyim? Bu Zaten Saygılı Olduğum HaliKanka birkaç kere daha yaptığını fark ettim.Kusura bakma da bizim kutsalımıza daha saygılı olabilir misin?Sana saygısızsın falan demiyorum.Gayet saygılı bir insansın.Biraz daha dikkat etmen daha iyi olacaktır.Boş şey,hikaye vs. demen rahatsız ediyor çünkü.Seni uyarmak istedim.Seni kırdıysam da özür dilerim.
Doğrusu: More ergen problemsK-kanka ingilizceyi unuttum
Geçmiş olsun o zaman.Kendi Düşüncemi Söylüyorum. Saygılımı Oluyim? Bu Zaten Saygılı Olduğum Hali
ben türnje de konuştumK-kanka ingilizceyi unuttum
Arex, bak seninki onay alma, tatmin olma hissi gibi bir şey.Kendi Düşüncemi Söylüyorum. Saygılımı Oluyim? Bu Zaten Saygılı Olduğum Hali
en iyi cevap kralArex, bak seninki onay alma, tatmin olma hissi gibi bir şey.
Çokça ateist arkadaşım var hiçbiri senin gibi medeniyetten uzak değil.
Karşılıklı saygı nedir biliyorlar, sen bir şey diyince ve bunu hiç tanımadığın birine diyince dini tavsiye olarak takmayacağını hatta bunun basbayağı sadece äptal insanların yapacağını biliyorlar.
İslam'a çağırmak için de ateizme çağırmak için de geçerli bu.
Birinin dini görüşünden sana ne? Karşı taraf sorsa bile düzgünce sebepleriyle yazılır.
Hakaret ederek değil.
Nasıl banlanmıyorsun anlamıyorum
Ben uyardım.Saygılı halim bu,dedi.Daha fazla muhattap olmayacağım kendisiyle.Benim değerlerime saygı göstermeyen kişiye ben de saygı göstermem.Aynı davranışı nerede yapsa sürekli raporlayacağım.Arex, bak seninki onay alma, tatmin olma hissi gibi bir şey.
Çokça ateist arkadaşım var hiçbiri senin gibi medeniyetten uzak değil.
Karşılıklı saygı nedir biliyorlar, sen bir şey diyince ve bunu hiç tanımadığın birine diyince dini tavsiye olarak takmayacağını hatta bunun basbayağı sadece äptal insanların yapacağını biliyorlar.
İslam'a çağırmak için de ateizme çağırmak için de geçerli bu.
Birinin dini görüşünden sana ne? Karşı taraf sorsa bile düzgünce sebepleriyle yazılır.
Hakaret ederek değil.
Nasıl banlanmıyorsun anlamıyorum
Adam inanmıyor olm. Ne desin?Özgürlükten bahsediyor videolarda ama insanların inancına kapalı şekilde küfür ediyor...
Muhammed diyor bir de sanki babasının oğlu.
9 yaşındaki çocukla ilişkiye giren insana inanmayı bırakınca insan cidden özgürleşiyor.Leave İslam Karşim Adam Doğru Söylüyor.
Boş Şeyler'den Arınması Lazım İnsanın 14 Yaşındayken Bu Boş Şeyi Reddettim Ve O Günden Beri Kendimi Daha Özğür Hissediyorum Sanki Kelepçelerimden Kurtulmuş Gibi.