Elhamdülillah Müslümanım Allah'ıma şükürler olsun. İman konusunda oldukça hassasım ben şahsen tartışmaya girmeyeceğim sizinle. Böyle videolardan kaçın arkadaşlar , bişey söyler kalbinize şüphe girer mahvolursunuz.Eğer bu adamın dediklerinden kafan bulandıysa zaten gerçek Müslüman olduğun pek sayılmaz. Kurana göre de ilk emir "oku" yani araştırma yap at gözlüğü takarak kimse bir yere gelemez
O beni ilgilendirmez ama asıl Müslüman kulağını sadece kendi duymak istediği şeylere çevirmemeli.Elhamdülillah Müslüman
kaynak vermeden konuşma, kaynak verir misin?Aman Einstein bile genişleyen evren yüzünden Allah'ın varlığını ispatladı ama bundan nefret ettiğini belirtti tabi.
O yüzden bir nedeni olması lazım bu hayatın. Din olarak İslamiyet en mantıklısıdır.
Kimseye küfür etmiyor kendi düşüncesini söylüyor.Özgürlükten bahsediyor videolarda ama insanların inancına kapalı şekilde küfür ediyor...
Muhammed diyor bir de sanki babasının oğlu.
Leave İslam Karşim Adam Doğru Söylüyor.Bir kaç dakika önce dc den mesaj geldi arkadaşım artık müslüman değilim galiba diye mesaj attı bende nE nie dedim ve bana bazı şeyler dedi ve video atayım mı dedi bende hemen atmadan önce klasik video olan seni kim doğurdu videosunu attım yanıt olarak sonra o da bir kanal attı ve bazı videolarını izledim ve sizin de vaktiniz varsa izleyip fikirlerinizi almak isterim. İlk attığı İslamı bırakın videosundan başlayarak 1.5 hızda izlemeniz daha iyi olur.
Bu arada izlemeye çalışırken 3 defa elektrik gitti artık bir mesaj mı geliyor bilmiyorum
aynen kankaOrtadan 2'ye ayrılmıyor, ortadan 2'ye bölünmüş gibi görünüyor, yoksa onu Peygamber'in değil Allahın Mucizesi diye geçerdi.
İslama inanıyorum çünkü kusursuz.Bir kaç dakika önce dc den mesaj geldi arkadaşım artık müslüman değilim galiba diye mesaj attı bende nE nie dedim ve bana bazı şeyler dedi ve video atayım mı dedi bende hemen atmadan önce klasik video olan seni kim doğurdu videosunu attım yanıt olarak sonra o da bir kanal attı ve bazı videolarını izledim ve sizin de vaktiniz varsa izleyip fikirlerinizi almak isterim. İlk attığı İslamı bırakın videosundan başlayarak 1.5 hızda izlemeniz daha iyi olur.
Bu arada izlemeye çalışırken 3 defa elektrik gitti artık bir mesaj mı geliyor bilmiyorum
sen niye böylesin yaİslama inanıyorum çünkü kusursuz.
Evet açıklanmamış veya ucu açık yerler var ama günahları ve sevapları gerçekten günahları insana zarar veren kötü olan ve sevapları ise iyi olanlar.
Mesela kurallarında bir kusur yok bu beni islama iter.
"Hani Tanrı Ölmüştü" adlı kitabın pdf'inde okumuştum bu bölümü. Dur sana resim de atayım;kaynak vermeden konuşma, kaynak verir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kimseye küfür etmiyor kendi düşüncesini söylüyor.
zamanımı kaybetmek istemiyorum.Kimsenin videosu veya cümlesi beni dinimden vazgeçiremez.Tek doğru din İslamdır benim fikrimce.Bunun sebebi olarak Kuranın değişmediği ve başka sebeplerde olabilir.Benimde aklımda 2-3 soru vardı.Şu kanalı izledim içimde hiç bir soru yok.O kadar iyi içerikleri varki,anlatamam.Bir kaç dakika önce dc den mesaj geldi arkadaşım artık müslüman değilim galiba diye mesaj attı bende nE nie dedim ve bana bazı şeyler dedi ve video atayım mı dedi bende hemen atmadan önce klasik video olan seni kim doğurdu videosunu attım yanıt olarak sonra o da bir kanal attı ve bazı videolarını izledim ve sizin de vaktiniz varsa izleyip fikirlerinizi almak isterim. İlk attığı İslamı bırakın videosundan başlayarak 1.5 hızda izlemeniz daha iyi olur.
Kanka birkaç kere daha yaptığını fark ettim.Kusura bakma da bizim kutsalımıza daha saygılı olabilir misin?Sana saygısızsın falan demiyorum.Gayet saygılı bir insansın.Biraz daha dikkat etmen daha iyi olacaktır.Boş şey,hikaye vs. demen rahatsız ediyor çünkü.Seni uyarmak istedim.Seni kırdıysam da özür dilerim.Leave İslam Karşim Adam Doğru Söylüyor.
Boş Şeyler'den Arınması Lazım İnsanın 14 Yaşındayken Bu Boş Şeyi Reddettim Ve O Günden Beri Kendimi Daha Özğür Hissediyorum Sanki Kelepçelerimden Kurtulmuş Gibi.
Boş Şeyler'den Arınması Lazım İnsanın 14 Yaşındayken Bu Boş Şeyi Reddettim