Neler Yeni

İslamı bırakmaya çağıran insan

Shiden

80+ Bronze
dini bahane ederek devlet işlerini sapıtıyolar diye yaptılar biliyorum bize öyle öğretildi okullarda en azında
Vallahi kanki ben Şeriat'çıyım, Arabistan'a da gitmeyi çok isterim ama durumlar kötü param yok :(.

Avolay

80+ Gold
Tecavüzcüler, gaspçılar ve daha nicesi Cumhuriyet sayesinde piyasada.
Şeriat en iyisi.
Hükümetle alakası yok tabii canım :D
İçişleri bakanının tanıdığı olduğu için salınan adamın(Adalet kesinlikle zamanında yerini bulmadı) bodrumda günlerce tecavüz edip öldürülen kız da cumhuriyet yüzünden değil mi?
Şeriatçı hükümet tanıdıkları ne yaparsa yapsın ceza vermemek için uğraşıyor, yargılanmamak için hukuk sistemini çökertiyor ama suç cumhuriyette tabii ki...

Ayrıca yazdığım ilk paragrafın nesine karşı çıktınız tam olarak? Demeç denince hakaret olarak algılamayacak kadar kelime bilgisine sahip olduğunuzu umuyorum.

Shiden

80+ Bronze
Hocam ama orası kadınlara çok baskı yaoıyor, geçen birini yakışıklı diye ülkeden atmışlar. Çok adaletli insanlar şeriat olmalı.
O yakışıklı olayını bilmiyorum ama diğer yönden öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hükümetle alakası yok tabii canım :D
İçişleri bakanının tanıdığı olduğu için salınan adamın(Adalet kesinlikle zamanında yerini bulmadı) bodrumda günlerce tecavüz edip öldürülen kız da cumhuriyet yüzünden değil mi?
Şeriatçı hükümet tanıdıkları ne yaparsa yapsın ceza vermemek için uğraşıyor, yargılanmamak için hukuk sistemini çökertiyor ama suç cumhuriyette tabii ki...

Ayrıca yazdığım ilk paragrafın nesine karşı çıktınız tam olarak? Demeç denince hakaret olarak algılamayacak kadar kelime bilgisine sahip olduğunuzu umuyorum.
Amerika'ya ne diyeceksin? Kadınlar bitti zaten; erkek ve çocuğa tecavüz oranları artıyor.

Besim Tibuk

80+ Gold
Adalet olarak şeriat fena değilse de özellikle kadın hakları olarak çağın gerisinde maalesef.

Zamanında uygulanabilirdi orası ayrı.

Avolay

80+ Gold
O yakışıklı olayını bilmiyorum ama diğer yönden öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amerika'ya ne diyeceksin? Kadınlar bitti zaten; erkek ve çocuğa tecavüz oranları artıyor.
Birincisi Amerika bir kıta :)
ABD için konuşuyorsan, ABD'nin mükemmel sisteme sahip olduğunu söylemedim, pek çok açıdan kötü.
İsviçre'ye bakmaya ne dersin? Ayrıca metine cevap vermeyip direkt başka bir soruyla akışı değiştirmeye çalışmayın lütfen

Shiden

80+ Bronze
Adalet olarak şeriat fena değilse de özellikle kadın hakları olarak çağın gerisinde maalesef.

Zamanında uygulanabilirdi orası ayrı.
Adalet kısmını seviyorum. Kimsenin hakkı kimse de kalmıyor.
İşte kadınlara baskısı çok olduğu için insanlar biraz itici buluyor.

Besim Tibuk

80+ Gold
Adalet kısmını seviyorum. Kimsenin hakkı kimse de kalmıyor.
İşte kadınlara baskısı çok olduğu için insanlar biraz itici buluyor.
Bölünerek içinden belirli kısımlar alınırsa güzel olur.

Shiden

80+ Bronze
Birincisi Amerika bir kıta :)
ABD için konuşuyorsan, ABD'nin mükemmel sisteme sahip olduğunu söylemedim, pek çok açıdan kötü.
İsviçre'ye bakmaya ne dersin? Ayrıca metine cevap vermeyip direkt başka bir soruyla akışı değiştirmeye çalışmayın lütfen

Dostum koca kıtayı ele al istersen. Uyuşturucu, gasp, fahişe gözüyle bakılan kadınlar... Neler neler yok.
Brezilya'da insanlar aç aç.

İsviçre'ye bakarsam hatta Avrupa'ya, sömürüler üzerine kurulmuş bir kıta olduğu yeter benim için. Özellik canım TR insanları, o insanların oraya nasıl geldiklerini bilmeden, kendilerini onlara göre ikinci sınıf olarak görmesi çok üzücü.

Avolay

80+ Gold
Dostum koca kıtayı ele al istersen. Uyuşturucu, gasp, fahişe gözüyle bakılan kadınlar... Neler neler yok.
Brezilya'da insanlar aç aç.

İsviçre'ye bakarsam hatta Avrupa'ya, sömürüler üzerine kurulmuş bir kıta olduğu yeter benim için. Özellik canım TR insanları, o insanların oraya nasıl geldiklerini bilmeden, kendilerini onlara göre ikinci sınıf olarak görmesi çok üzücü.
1626649596745.png

Aynen kardeşim İsviçre sömürüyor...
(Türkiye İdlib'de anahtar teslim yapacağım diyip konmamış gibi sanki :D)
Argüman olmadan ve sorularımı cevap vermeden rastgele yazıyorsun, tartışmaya değer değilsin, Afganistan'a bayağı ucuza gidebilirsin Taliban'la karşılıklı Şeriat tartışırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,497
Üyeler
163,667
Son üye
buraqwj
Top Bottom