Vallahi kanki ben Şeriat'çıyım, Arabistan'a da gitmeyi çok isterim ama durumlar kötü param yok .dini bahane ederek devlet işlerini sapıtıyolar diye yaptılar biliyorum bize öyle öğretildi okullarda en azında
Hocam ama orası kadınlara çok baskı yaoıyor, geçen birini yakışıklı diye ülkeden atmışlar. Çok adaletli insanlar şeriat olmalı., Arabistan'a da gitmeyi çok isterim ama durumlar kötü param yok .
Doğrudur vallahi.çok sıcak hocam ya yanarsın yemin ediyom beynin eriyo
Hükümetle alakası yok tabii canımTecavüzcüler, gaspçılar ve daha nicesi Cumhuriyet sayesinde piyasada.
Şeriat en iyisi.
O yakışıklı olayını bilmiyorum ama diğer yönden öyle.Hocam ama orası kadınlara çok baskı yaoıyor, geçen birini yakışıklı diye ülkeden atmışlar. Çok adaletli insanlar şeriat olmalı.
Amerika'ya ne diyeceksin? Kadınlar bitti zaten; erkek ve çocuğa tecavüz oranları artıyor.Hükümetle alakası yok tabii canım
İçişleri bakanının tanıdığı olduğu için salınan adamın(Adalet kesinlikle zamanında yerini bulmadı) bodrumda günlerce tecavüz edip öldürülen kız da cumhuriyet yüzünden değil mi?
Şeriatçı hükümet tanıdıkları ne yaparsa yapsın ceza vermemek için uğraşıyor, yargılanmamak için hukuk sistemini çökertiyor ama suç cumhuriyette tabii ki...
Ayrıca yazdığım ilk paragrafın nesine karşı çıktınız tam olarak? Demeç denince hakaret olarak algılamayacak kadar kelime bilgisine sahip olduğunuzu umuyorum.
Birincisi Amerika bir kıtaO yakışıklı olayını bilmiyorum ama diğer yönden öyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amerika'ya ne diyeceksin? Kadınlar bitti zaten; erkek ve çocuğa tecavüz oranları artıyor.
Adalet kısmını seviyorum. Kimsenin hakkı kimse de kalmıyor.Adalet olarak şeriat fena değilse de özellikle kadın hakları olarak çağın gerisinde maalesef.
Zamanında uygulanabilirdi orası ayrı.
Bölünerek içinden belirli kısımlar alınırsa güzel olur.Adalet kısmını seviyorum. Kimsenin hakkı kimse de kalmıyor.
İşte kadınlara baskısı çok olduğu için insanlar biraz itici buluyor.
Birincisi Amerika bir kıta
ABD için konuşuyorsan, ABD'nin mükemmel sisteme sahip olduğunu söylemedim, pek çok açıdan kötü.
İsviçre'ye bakmaya ne dersin? Ayrıca metine cevap vermeyip direkt başka bir soruyla akışı değiştirmeye çalışmayın lütfen
Dostum koca kıtayı ele al istersen. Uyuşturucu, gasp, fahişe gözüyle bakılan kadınlar... Neler neler yok.
Brezilya'da insanlar aç aç.
İsviçre'ye bakarsam hatta Avrupa'ya, sömürüler üzerine kurulmuş bir kıta olduğu yeter benim için. Özellik canım TR insanları, o insanların oraya nasıl geldiklerini bilmeden, kendilerini onlara göre ikinci sınıf olarak görmesi çok üzücü.