Neler Yeni

İŞLEMCİ 90-100 derece

sefatolga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
sefa tolga ertürk
ARKADAŞLAR LÜTFEN TEMİZ BİLGİLER;
öncelikle hayırlı akşamlar işletim sistemim;
Amd ryzen 3600
Msi x570 gaming pro carbon
Sapphire rx590 nitro
Öncelikle sistemimde sorun yoktu uzun zamandır kullanıyordum ancak bugün prime95 adlı uygulamada test yaparken bilgisayar kapandı bilgisayarı açar açmaz programı bitirip sildim ancak windows ekranındayken ısı 56-60 derece oyun açarken 90 dereceye kadar çıkıyor hatta 100 olup kapatıyor kendini tabii ki kapatması sağlıklı ancak bir oyunu başlatırken bu derecelere çıkması akıl almıyor dediğim gibi aylardır oynuyorum sorun yoktu programdan sonra böyle olduğunu düşünüyorum
Not:Fanı işlemciyi yeniden macunladım 2 farklı soğutmada denedim sorun aynı devam ediyor

TheFaLcoN

80+ Bronze
Kasanın camı çıkartıp deneyin hocam birde

Valkry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
360
İsim
Hasan TEKİNER
Windows u geçmişe alın 👍
Sistemde bb İ değişiklik yapmış olabilir program.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
ARKADAŞLAR LÜTFEN TEMİZ BİLGİLER;
öncelikle hayırlı akşamlar işletim sistemim;
AMD ryzen 3600
MSI x570 gaming pro carbon
Sapphire rx590 nitro
Öncelikle sistemimde sorun yoktu uzun zamandır kullanıyordum ancak bugün prime95 adlı uygulamada test yaparken bilgisayar kapandı bilgisayarı açar açmaz programı bitirip sildim ancak windows ekranındayken ısı 56-60 derece oyun açarken 90 dereceye kadar çıkıyor hatta 100 olup kapatıyor kendini tabii ki kapatması sağlıklı ancak bir oyunu başlatırken bu derecelere çıkması akıl almıyor dediğim gibi aylardır oynuyorum sorun yoktu programdan sonra böyle olduğunu düşünüyorum
Not:Fanı işlemciyi yeniden macunladım 2 farklı soğutmada denedim sorun aynı devam ediyor
Ryzen 5 3600 için stok fan yeterli gelmez hocam.İyi bir işlemci fanı almalısın.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Her iki taraftan camları çıkardım yetmedi işlemcinin kasa arka yüzüne bile fan koydum 🥺
Çok garip stok soğutucu sıkıntı diyorlarda 3600 için bu kadar olması çok abartı. Hw monitör programı ile boştayken takip edin bi.

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
kasa ismi nedir. kaliteli bir termal macun mu sürdünüz ve dediğiniz değerler stok fanla bile gelmesi tuaf geldi fanda arıza olabilir mi?

sefatolga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
sefa tolga ertürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ryzen 5 3600 için stok fan yeterli gelmez hocam.İyi bir işlemci fanı almalısın.
Başka bir kule fanım var fakat dediğim gibi haftalardır hatta ay oldu oynuyorum sorun yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasa ismi nedir. kaliteli bir termal macun mu sürdünüz ve dediğiniz değerler stok fanla bile gelmesi tuaf geldi fanda arıza olabilir mi?
Kasa dark prestij termal macun sürekli kullandığım haftalardır kullanıyorum sorun bugün programdan sonra oldu

inanc_cbn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
İnanç Çoban
fan yanlış takılmış olabilir

19hsyn96

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,326
İsim
Hüseyin Şen
Başka bir kule fanım var fakat dediğim gibi haftalardır hatta ay oldu oynuyorum sorun yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasa dark prestij termal macun sürekli kullandığım haftalardır kullanıyorum sorun bugün programdan sonra oldu
o zaman sistem geri yükle ve fanını kontrol et düzgün dönüyor mu veya oturmuş mu

Top Bottom