Gerçi çok da bir para değil galiba al gitsin ya.Neden ki?
İşlemcim 2mb önbellek 2 çekirdek 2 th var alacagımda ise bu 6mb önbellek 4 çekirdek 4th en azından valorant drop gidicek.İnşallah.çokda bişey deişmeyecek senin emektarda
Para havuzda kalacağı için benim içime sindi aslında ama bu şeyden çok korkuyorum 7 Nisan'da kalan parayı göndermeyi unutursam vs diye.Gerçi çok da bir para değil galiba al gitsin ya.
Arar söyler de unutma.İşlemcim 2mb önbellek 2 çekirdek 2 th var alacagımda ise bu 6mb önbellek 4 çekirdek 4th en azından valorant drop gidicek.İnşallah.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Para havuzda kalacağı için benim içime sindi aslında ama bu şeyden çok korkuyorum 7 Nisan'da kalan parayı göndermeyi unutursam vs diye.
Kankam gümrük vs uğraşmak istemiyorum zaten siparişi annem veya abimden vericez.Birde 22 nisanda gönderilir diyor tahmini.kanka çinden alsana işlemciyi direk
max 3 hafta sürüyor ama sen bilirsin kankaKankam gümrük vs uğraşmak istemiyorum zaten siparişi annem veya abimden vericez.Birde 22 nisanda gönderilir diyor tahmini.
fps yi kısıtlamayı denedin mi ?İşlemcim 2mb önbellek 2 çekirdek 2 th var alacagımda ise bu 6mb önbellek 4 çekirdek 4th en azından valorant drop gidicek.İnşallah.
Para havuzda kalacağı için benim içime sindi aslında ama bu şeyden çok korkuyorum 7 Nisan'da kalan parayı göndermeyi unutursam vs diye.
İşlemci 96 TL tutuyor 2 dolar yeni kullanıcı var 80 TL'ye denk geliyor ama gümrükten yine 20 TL tekrardan var oldu 100 TL.Yanında termal macunu var bunada 30 desek gümrüğü 10 TL 40 oldu ama bununda bekleme süresi var yani hiç uğraşmak istemiyorum 10 TL için.kanka çinden alsana işlemciyi direk
yeni kullanıcı kuponu vs. de var max vergiler dahil 50-60 liraya gelir işlemci sana
30 Fps alıyorum nereye kısıtlayayım ?fps yi kısıtlamayı denedin mi ?
O işlemciye kaç tl vereceksin ki?100 TL göndericem kalan 50 TL'yi 7 nisanda atarsın para eline geçince dedi.
100 TL'yide GeT ile göndericem zaten.
İntel Core2 Quad Q9400
150 TL.Yanında termal macun hediye
valla kanka bende yeni kullanıcı kuponu olarak 70 liralık kupon var sende de öyle var sanıyordum.İşlemci 96 TL tutuyor 2 dolar yeni kullanıcı var 80 TL'ye denk geliyor ama gümrükten yine 20 TL tekrardan var oldu 100 TL.Yanında termal macunu var bunada 30 desek gümrüğü 10 TL 40 oldu ama bununda bekleme süresi var yani hiç uğraşmak istemiyorum 10 TL için.
30 Fps alıyorum nereye kısıtlayayım ?![]()