Neler Yeni

Bir kız bana ahlaksız bir ödeme yöntemi teklif etti

Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
Sen arşivlediysen kızın attıkları ile seninkileri karşılaştırız
Valla moruk bende 6.2 tblik arsiv var 4k 60 fps çekimler rus, çekya vb bence karsilastirma uzulursun senın kız dagdan ınmıs olablr

CharlesPolat

80+ Bronze
Beyler şimdi steamden bana bir istek geldi bende kabul ettim. Sonra kız bana yazdı senin tradecard larını satın almak isteyorum diye neyse pazarlık yaptık falan anlaşamadık tradecard larımın değeri ise 3 dolar falan en son kız bana dediki "benim of hesabım var eğer istersen sana foto atabilirim ve yalnız oldugunda konuşabiliriz" attığı linke girdim ve gerçektende bir hesap var sizce ne yapmalıyım sizden bı akıl istiyorum ilk kez bir kız bana böyle bir şey teklif etti.
İsmi varsa yazr mısın kardeşim bir şey sorucam da

Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Ali
Steam
https://steamcommunity.com/id/aliyasiny65/
Steam ID
aliyasiny65
Dostum bakmalik bi durum yok gir torrente yüzlerce 4k icerik çıkıyo istedigin türde istedigin ırktan. yaz onlyfans leak diye googlea bisürü site çıkıyo gene onlyfansi olan herkesin leakini bulabiliyon sana yazan steamdeki dolandirici elemani napacan

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Görkem çetinkaya
Beyler şimdi steamden bana bir istek geldi bende kabul ettim. Sonra kız bana yazdı senin tradecard larını satın almak isteyorum diye neyse pazarlık yaptık falan anlaşamadık tradecard larımın değeri ise 3 dolar falan en son kız bana dediki "benim of hesabım var eğer istersen sana foto atabilirim ve yalnız oldugunda konuşabiliriz" attığı linke girdim ve gerçektende bir hesap var sizce ne yapmalıyım sizden bı akıl istiyorum ilk kez bir kız bana böyle bir şey teklif etti.
Kız kesin kızdır. Dostum spam olarsk yolluyorlar bu sekilde

Top Bottom