- Konu Sahibi Konu Sahibi
burada da fazla aynı
burada da fazla aynı
stok fan mı kullanıyorsun sıvı soğutucu yok mu ?burada da fazla aynı
sıvı soğutucu yok stok fan var şuan birazdan söküp tekrar takıcam galiba fanda bir sorun varstok fan mı kullanıyorsun sıvı soğutucu yok mu ?
fanı söküp tekrar taktım şuan pc ilk açıldığında 95 derece ile açıldı 69 a kadar düştü şuan 66-70 arası yine çok gibistok fan mı kullanıyorsun sıvı soğutucu yok mu ?
1080p video açtım direkt 77-85 civarına çıkıyorsıvı soğutucu yok stok fan var şuan birazdan söküp tekrar takıcam galiba fanda bir sorun var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
fanı söküp tekrar taktım şuan pc ilk açıldığında 95 derece ile açıldı 69 a kadar düştü şuan 66-70 arası yine çok gibi
şuan boşta 55-58 arası inme çıkma yok ama işlem yapınca fırlıyor
Güç ayarları; gelişmiş güç ayarlarını değiştir bölümünden işlemci soğutma ilkesi ayarını etkin yapar mısınız?şuan boşta 55-58 arası inme çıkma yok ama işlem yapınca fırlıyor
etkinmiş zatenGüç ayarları; gelişmiş güç ayarlarını değiştir bölümünden işlemci soğutma ilkesi ayarını etkin yapar mısınız?
Şuan 45 kere kadar iniyor video açınca yükseliyor 75 lerefanı oturtamıyor olma ihtimalin çok yüksek.oturmuş gibi görünebilir ama ufak bir boşluk bile kalsa o fan soğutmaz.90 dereceleri görme sebebin bu
Sorunu cozemezsem yarın bilgisayarcı bir arkadaşım var ona götürüp baktırimfanı oturtamıyor olma ihtimalin çok yüksek.oturmuş gibi görünebilir ama ufak bir boşluk bile kalsa o fan soğutmaz.90 dereceleri görme sebebin bu
Fanı sağ sola hafif oynatinca azda olsa oynuyorfanı oturtamıyor olma ihtimalin çok yüksek.oturmuş gibi görünebilir ama ufak bir boşluk bile kalsa o fan soğutmaz.90 dereceleri görme sebebin bu
o fan otutmamış. oynamaması lazım.Şuan 45 kere kadar iniyor video açınca yükseliyor 75 lere
Sorunu cozemezsem yarın bilgisayarcı bir arkadaşım var ona götürüp baktırim
Fanı sağ sola hafif oynatinca azda olsa oynuyor
şuan baya batırıp taktım sistemi de açtım sıcaklık değerleri 1080p video açınca 59-60 oluyor bu değerler normal galiba 80-90 dan sonrao fan otutmamış. oynamaması lazım.
max 65 olduşuan baya batırıp taktım sistemi de açtım sıcaklık değerleri 1080p video açınca 59-60 oluyor bu değerler normal galiba 80-90 dan sonra
stok fan için normal görünüyor. eğer herhangi bir sallanma yoksa oturmuştur. 90 ları görmüyorsa tamam bence.şuan baya batırıp taktım sistemi de açtım sıcaklık değerleri 1080p video açınca 59-60 oluyor bu değerler normal galiba 80-90 dan sonra
max 65 oldu
R6 fps testi şeyine girdim max 87 gördü o da max normal 70-76 arasıydıstok fan için normal görünüyor. eğer herhangi bir sallanma yoksa oturmuştur. 90 ları görmüyorsa tamam bence.
bu hafta değişirim fanı kafam da rahat olurstok fan için normal görünüyor. eğer herhangi bir sallanma yoksa oturmuştur. 90 ları görmüyorsa tamam bence.